Gå til hovedindhold

Ejendomme

Kontor på Holmens Kanal 7

Holmens Kanal 7 kan blive jeres næste kontor i København K. Ejendommen er en arkitektonisk perle blot 2 minutters gang fra Kongens Nytorv, og vi kan hjælpe jer med at indrette kontordomicilet til jeres behov og ønsker.

udsmykket dørhåndtag på holmens kanal 7

Velkommen til Holmens Kanal 7

På Holmens Kanal 7 i det indre København, kun et stenkast fra Kongens Nytorv, åbner vi de arkitektoniske døre op til en historisk ejendom, der står klar til at byde jer velkommen. Holmens Kanal 7 er et overdådigt kontordomicil, der tilbage i 1862 husede Københavns første varehus, og nu er istandsat med henblik på en moderne virksomheds behov. I kontoret på Holmens Kanal 7 kan I indrette jer med storrumskontorer, loungeområder til de hyggelige snakke og aflukkede lokaler til mødeafholdelse. 

Hvis I ønsker det, står vores dygtige indretningsarkitekter og designere klar til at hjælpe jer med indretningen og valg af materialer på kontorlejemålet. Vi inviterer også gerne på en kop kaffe i vores inspirerende showroom i Bredgade 45, hvor vi kan tale om materialevalg, farvevalg, akustikløsninger, telefonbokse og f.eks. forslag til kontormøbler.

udsmykket entre i kontor i københavn k

Særlige fordele

Kontor med særlige Jeudan fordele, der er til at regne med:

 • Ingen binding - der er ingen uopsigelighed på Holmens Kanal 7. Domicilet kan opsiges med 3 måneders varsel.

 • Frihed til at skrue op eller ned - ingen ved, hvad fremtiden bringer. Så skal du på sigt bruge flere eller færre m2, sikrer vi dig en let og billig overgang til nye kontorlokaler.

Lige som I ønsker det

Det er muligt at leje Holmens Kanal som kontordomicil på 6350 m2 (cirka 290-300 medarbejdere), og det er samtidig muligt at bryde ejendommen ned i mindre lejemål, der passer til jeres behov for antal m2. Udfyld formularen forneden for at høre hvilke lejemål der er ledige, og hør mere om netop jeres muligheder for indretning og størrelse på et passende lejemål på Holmens Kanal 7.

I stueetagen finder I fælles mødefaciliteter samt fælles kantine og stor kælder med cykelparkering. Jeudan har flere parkeringshuse i nærheden af kontordomicilet på Holmens Kanal 7 - på Skt. Annæ Plads under Ofelia Plads og i Dr. Tværgade - og ved Holmens Kanal 7 er der desuden enkelte offentlige overfladeparkeringspladser.

udsmykket dørhåndtag på holmens kanal 7
udsmykket dørhåndtag på holmens kanal 7

Smukke detaljer

I baggården er der placeret et hyggeligt lille springvand. Udspringet af springvandet er udformet som løvehoved. Vandet ender i et halvcirkulært bassin lavet af marmor.

Vil du have hjælp med at finde dit næste lejemål?

Fortæl os om dine drømme og kriterier. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Ring til os på

7010 6070
salgspersonale i jeudan
holmens kanal i københavn i 1800-tallet

Ejendomshistorier

Holmens Kanal 7 er noget ganske særligt

Tilbage i 1862, i ejendommen Holmens Kanal nr. 7, så en ny dansk handels- og shoppingkultur dagens lys. Handelshuset M. C. Grøn slog dørene op til den første dag som byens nye stormagasin.

ejendomsudlejning i stræderne i københavn k

Ejendomme

Søg efter dit næste lejemål

Udfyld dine søgekriterier, og find dit næste lejemål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dit næste lejemål.