Gå til hovedindhold

Kontor på Islands Brygge

På Kigkurren findes en enestående ejendom. Her kan du på de i alt 12.000 kvadratmeter få det kontor, du drømmer om, mens du træder i store iværksætteres fodspor.

billede af kontoret på islands brygge på kigkurren set forfra

Kontorlokale på Islands Brygge
Stil og sjæl på kreative Kigkurren

Velkommen til dit nye kontor på Islands Brygge på Kigkurren 6-8 - en ekstraordinær ejendom på den attraktive bydel Islands Brygge i København S, hvor både historie og adresse er noget udover det sædvanlige. I en gammel, 12.000 kvadratmeter stor fabriksbygning i vaskeægte New Yorker-stil bor et væld af forskellige virksomheder side om side, mens livet summer og kreativiteten blomstrer. Her har store fabrikanter tidligere slået sine folder – og det kan du også komme til. For på Kigkurren har vi ekstraordinære kontorlejemål med sjæl, rummelighed og masser af muligheder. I dit nye kontor på Islands Brygge kan du vokse og gro.

Kontor på Islands Brygge - Her er du tæt på det hele

Med et kontorlokale på Islands Brygge er du tæt på alt. Vandet og den livlige havnefront er i umiddelbar nærhed, Bryggens cafeliv findes rundt om hjørnet og metroen ligger blot 6 minutters gang fra kontoret. Tilbagelægger du din vej på arbejde i din bil, er der også parkeringsmuligheder ved dit nye kontor til leje på Islands Brygge. Når arbejdsdagen kalder på en pause, for eksempel til frokost, kan du og dine kolleger nyde den friske luft i ejendommens hyggelige gårdmiljø.

udeareal i kigkurren

Plads til alle – også dig

Kigkurrens sammensætning af virksomheder spænder bredt. Den kreative åre er tydeligt repræsenteret med musikere, kunstnere, designere og iværksættere, men også læger, tandlæger og IT-virksomheder holder til i den flotte kontorejendom på Islands Brygge. Området emmer forståeligt nok af liv, og her er plads til alle – også dig.

kontoret til leje i kigkurren set ovenfra

Rummeligt kontor på Islands Brygge i vaskeægte New Yorker-stil

Rå betongulve. Fritstående bjælker. Glasvægge med sorte lameller. Højt til loftet. Det hele findes i dit nye kontor på Islands Brygge på Kigkurren, og alt sammen ting, der kendetegner den charmerende, rå New Yorker-stil. Det samme gør store, åbne kontorrum, og det er derfor også det, du får i et kontorlejemål her. For dig betyder det samtidig rig mulighed for at flytte vægge, rokere rundt og skabe det kontor, du drømmer om og dét, der passer til din virksomhed.

En af de største fællesnævnere for vores mange kontorlejemål på Islands Brygge er rummeligheden. Her er masser af plads og rum, der indbyder til fordybelse. Har du brug for kyndig designhjælp til at indrette dig og din virksomhed på Kigkurrens mange kvadratmeter, er der rigeligt af inspiration at hente i vores showroom på Bredgade 45.

husnummer på kontoret til leje i kigkurren på islands brygge
sorte bjælker ved kontoret ved islands brygge

Få et kontor med sjæl

På dit kontor på Islands Brygge er detaljegraden høj, charmen stor og mulighederne mange.

En historisk adresse, der danner bro

Og hvor skal oprindelsen til navnet ’Kigkurren’ så findes? Historien bag det finurlige gadenavn er slet ikke så kompliceret endda. ’Kigkurren’ betyder nemlig ’udkigspost ’ på et fæstningsværk, og København og Islands Brygge blev tidligere forbundet af netop sådan ét. Her har vi med andre ord at gøre med en adresse, der forbinder – i mere end én forstand.

”De danske Cigar- og Tobaksfabrikker”, der dengang var Danmarks største tobaksfabrik, holdt fra 1919 og en lang årrække frem til i ejendommen. Fabriksstemningen fra da mærkes stadig med tydelighed, når man bevæger sig rundt både inde og ude omkring Kigkurren, ligesom andre af bygningens detaljer vidner om den brogede historie. Der kan blandt andet trækkes tråde til Anden Verdenskrig, hvor Kigkurren spillede en rolle.

Du kan også blive en del af Kigkurrens storartede historie.

Bestil en uforpligtende fremvisning af Kigkurren

Vi glæder os til at invitere indenfor i kontoret på Islands Brygge. Ring til os på 70106070, eller udfyld formularen herunder. Vi ringer dig efterfølgende op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
dan, jonathan og jacob fra jeudan
kontorlejemål på østerbro i københavn ø

Kontor

Gode rammer giver rum til gode ideer

Se om vi har dit næste kontorlejemål hos Jeudan. Eller opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Fandt du ikke det, du søgte? Skriv dig op, og få først besked om ledige lejemål.