Gå til hovedindhold

Ejendomme

Kontor til leje i Stræderne

Kontorleje i Københavns charmerende stræder.

Vandkunsten i Stræderne i København

Dit nye kontorlokale i Københavns charmerende stræder

De små brostensbelagte stræder mellem Rådhuspladsen og Gammel Strand emmer af charme, puls og historie. Her kan I flytte ind i de lækreste kontorfaciliteter tæt på metro, bus og museer. Find inspiration herunder, og lad os hjælpe dig med at finde dit drømmekontor i Stræderne.

Skal din virksomhed bo og gro i Stræderne?

Er du på udkig efter kontorlokaler i Indre By, så slå et smut forbi Stræderne. En lille oase i det centrale København, hvor det historiske, hyggelige og hippe smelter sammen. Det er nemt at komme til og fra området, I kan få alt nærmest lige om hjørnet, og nu er der også mulighed for at leje eksklusive kontorer i Københavns smukke stræder.

Indretning i kontorlejemål i København

Særlige fordele

Få de særlige Jeudan fordele

Når du flytter ind i dit nye kontor hos Jeudan, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af vores særlige Jeudan fordele, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Om dit nye kontorlokale i Stræderne

Stræderne ligger mellem Gammel Strand, Vester Voldgade, Strøget og Højbro Plads i Københavns indre by. Stræderne er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København. Bydelen har et helt særligt udtryk med byhuse, snoede gader, smalle og charmerende stræder og små bytorve, som er med til at skabe et helt særligt udtryk for området. Går du en tur i Stræderne i dag, vil du mærke en helt unik stemning med et væld af caféer, restauranter og butikker, med let adgang til offentlig transport ved Gammel Strand i den ene ende og Rådhuspladsen i den anden.

Kom med til fremvisning i Stræderne

Er I interesserede i et kontor i Stræderne? Se vores ledige kontorer i Stræderne og kontakt os for at booke en fremvisning. Hvis I hellere vil have en virtuel fremvisning af et eller flere kontorer, er det også en mulighed. I skriver bare i kommentarfeltet, at I ønsker en virtuel fremvisning, så inviterer vi jer med indenfor via skærmen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres nye kontor i Stræderne.

stræderne i københavn hvor du kan leje et kontor
baggården i magstræde i københavn k

Stræderne

Stræderne i København er en del af middelalderbyen, og områdets historie er dermed også en del af historien om det ældste København.

Vil du se mere?

Book en uforpligtende fremvisning, og se de flotte kontorer i Stræderne.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
fire personer fra salgsafdelingen i jeudan
lejemål i gammel strand til udlejning

Ejendomme

Butikslokale i Stræderne

Drømmer du om at have butik i indre bys måske hyggeligste område? Find lokalet til din butik her, og se, hvilke fordelagtige vilkår du får med.

Fandt du ikke det du søgte? Opret en søgeagent og få først besked om nye lejemål.

Opret søgeagent