Esromgade 15

Vil du være en del
af et kreativt miljø?

Esromgade 15

Esromgade er et rummeligt hus, hvor du kan sætte dit præg på husets kreative energi - og samtidig være nabo til et dynamisk kvarter.

På Esromgade finder du ledige kontorlejemål fra 46 til 226 m² - alle med højt til loftet, godt lysindfald og gåafstand til Nørrebro station.

Nogle lokaler er istandsatte, mens andre er indrettet af den forrige lejer, og derfor med eget særpræg. Alle steder er driften indeholdt i lejen. Det passer perfekt til dig, som ønsker at kende dine månedlige udgifter.

Find dit nye lejemål på Esromgade her.

Esromgade huser i forvejen mange forskellige virksomheder i alle størrelser. Vi lægger vægt på, at her er plads til at vokse og hjælper dig gerne med forslag til indretningen af dit nye lokale.

Vil du vide mere?

Kontakt os omkring en fremvisning af Esromgade.

Må vi vise frem?

Vil du vide mere eller booke en fremvisning? Ring til os på 7010 6070 eller udfyld felterne, så kontakter vi dig.

På genhør eller gensyn.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.
Kontakt os på: 7010 6070
Kontakt os på: 7010 6070