Kontor på Nørrebro
Høj standard. Lav husleje.

Leder I efter nyt kontor eller kontorlokaler på Nørrebro? På Esromgade finder I inspirerende kontorlokaler med højt til loftet og inspirerende naboer. Kom med indenfor på en fysisk eller virtuel fremvisning.

Nørrebros hyggeligste kontorlokaler

Flyt ind i hyggelige kontorlokaler på Esromgade 15 på Nørrebro i København. Esromgade 15 er et rummeligt hus med kontorlokaler på Nørrebro, hvor du kan sætte dit præg på husets kreative energi - og samtidig være nabo til et dynamisk kvarter.

På Esromgade finder du ledige kontorlokaler på Nørrebro fra 46 til 226 m² - alle med højt til loftet, godt lysindfald og gåafstand til Nørrebro station.

Nogle lokaler er istandsatte, mens andre er indrettet af den forrige lejer, og derfor med eget særpræg. Alle steder er driften indeholdt i lejen. Det passer perfekt til dig, som ønsker at kende dine månedlige udgifter.

Find dit nye lejemål på Esromgade her.

Esromgade huser i forvejen mange forskellige virksomheder i alle størrelser. Vi lægger vægt på, at her er plads til at vokse og hjælper dig gerne med forslag til indretningen af dit nye kontor på Nørrebro

Vil du vide mere?

Kontakt os for at komme på en fysisk eller virtuel fremvisning på Esromgade 15.
Eller ring til os på 70106070.

Book fremvisning på Esromgade 15

Det er selvfølgelig muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch