Rekruttering i Jeudan

Sådan er rekrutteringsprocessen hos Jeudan

Vi sætter pris på hver eneste ansøgning, vi modtager fra kandidater, der med deres kvalifikationer og tid tilbyder at bidrage til Jeudans udvikling og vækst. Og vi gør os umage for, at alle oplever en god og fair behandling hele vejen igennem vores rekrutteringsproces.

Husk, at selvom du ikke bliver kaldt til samtale eller når videre i et ansættelsesforløb, så søg gerne igen. Vi er et firma i vækst – de sidste år har vi sagt velkommen til mange nye medarbejdere med vidt forskellige kompetencer. Det gælder funktionærer inden for eksempelvis regnskab, marketing & kommunikation, ejendomsadministration, design, it og servicemedarbejdere samt håndværkere, der repræsenterer forskellige fag: Blikkenslagere, VVS’ere, tømrere, malere, murere.

Har du spørgsmål til vores stillingsopslag, eller ønsker du at vide mere om karrieremulighederne og fordelene ved at være ansat i Jeudan, er du velkommen til at kontakte vores HR-afdeling på telefon 70 10 60 70. 

 

Stillingsopslag
Vores ledige kontorstillinger finder du her på hjemmesiden. Udvalgte stillinger bliver også slået op på vores egne sociale medier. Uanset hvor du ser vores opslag, bedes du sende din ansøgning, CV, referencer og andre relevante informationer via linket i stillingsopslaget, da vi bruger it-systemet HR Manager for at sikre en optimal håndtering af processen. Ledige stillinger som håndværkere og servicemedarbejdere bliver oftest opslået på vores sociale medier som Facebook.

 

Når du har sendt din ansøgning
Du vil altid få en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning.

Når vi har modtaget de indkomne ansøgninger til stillingen, bliver de gennemgået af HR-afdelingen og den leder, der har behov for en ny medarbejder. De to parter udvælger i fællesskab et antal kandidater, som de synes kan være relevante til stillingen. De resterende ansøgere vil få et skriftligt afslag, senest inden for to til fire uger efter udløb af ansøgningsfristen.

Er du blandt de kandidater, som vi vurderer bedst matcher stillingsbeskrivelsen, bliver du muligvis ringet op af en repræsentant fra vores HR-afdeling, som stiller nogle uddybende spørgsmål. Det gør vi for at afstemme forventninger før en eventuel indkaldelse til samtale.

 

Første samtale
Bliver du indkaldt til første samtale, vil du møde HR-repræsentanten og den relevante leder. Samtalen vil tage omkring 45 minutter til en time.

På baggrund af samtalerne udvælges typisk to til tre kandidater, som indkaldes til anden samtale. De resterende ansøgere ringer vi op for at give feedback på samtalen.

 

Anden samtale
Er du blandt de få kandidater, som vi finder mest egnede til stillingen, bliver du indkaldt til anden samtale. Forinden beder vi dig ofte om at udfylde en test. Det kan være en profilanalyse, en test der måler din indlæringsevne eller andet. Du vil eventuelt også blive bedt om at udarbejde en relevant case-opgave til fremlægning. Efter nærmere aftale med dig, vil vores HR-afdeling inden samtalen have kontaktet en til to af dine tidligere chefer for referencer.

Til anden samtale vil HR-repræsentanten, din eventuelt kommende chef og eventuelt en kollega fra afdelingen være til stede. Samtalen vil typisk tage mellem halvanden og to timer.

Forud for samtalen informerer vi dig om, hvem der deltager på mødet. 

 

Valg af kandidat
Er du den kandidat, HR-repræsentanten og lederen er enige om er egnet til at bestride stillingen, tilbyder vi dig ansættelse.

Den eller de kandidater, der ikke er blevet valgt, ringer vi til. Det er vigtigt for os at give konstruktiv feedback, som er til nytte i den videre jobsøgning.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

 

Sådan behandler vi dine personlige data
Formålet med at indsamle personoplysninger om dig i rekrutteringsprocessener er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til den ledige stilling, du har søgt. Vi lever op til lovkravene om behandling af dine personlige data i forbindelse med rekrutteringen.

Det betyder, at:

Du skal give tilladelse til, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger i forbindelse med din ansøgning – inklusiv fotos og videopræsentationer. Vi benytter it-systemet HR Manager – du kan læse mere om det her: datapolitik

  • Vi indhenter yderligere samtykke fra dig, hvor det er relevant. Det kunne for eksempel være i forbindelse med indhentning af referencer eller udfyldelse af en test.
  • Vi anvender HR Manager til at dele din ansøgning med medarbejdere, der er involveret i rekrutteringsprocessen.
  • Bliver du ikke ansat, opbevarer vi din ansøgning i HR Manager i højst seks måneder. Øvrige personlige informationer, du har afgivet i processen, bliver slettet efter endt rekruttering.
  • Hvis du ikke har søgt på en specifik stilling, men har valgt at registrere dig i vores emnebank, kan perioden for opbevaring forlænges. I så fald sender vi dig en mail – typisk 14 dage før de seks måneder er gået. Her beder vi om dit samtykke til, at vi gemmer din ansøgning i yderligere seks måneder.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling på hr@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch