Flyt nemt mellem kontorlejemål i København

Ordentlighed forpligter. I medgang og modgang.

Flyt nemt mellem kontorlejemål i København

I Jeudan vil vi gerne være den ordentlige og gode vært. Vi vil gerne give dig albuerum – ikke bare målt i m2, men i muligheden for at skabe de mest ideelle rammer for din virksomhed.
Også hvis skoen trykker, eller er blevet et nummer for stor.  Vi tilstræber derfor at skabe muligheder for dig, som kunde, der kan tilpasses den virkelighed, du befinder dig i. 

Det afspejler sig bl.a. i vores unikke vilkår og udbud af services, hvilket i korte træk betyder, at din virksomhed, som kunde hos Jeudan, ikke binder sig til det enkelte lejemål. Ønsker du at flytte fra ét Jeudan-lejemål til et andet, tilbydes du specielle vilkår, der afhænger af, om du flytter til større eller mindre lokaler. Så om din virksomhed har vind i sejlene og er vokset ud af de nuværende rammer, eller befinder sig en i situation, hvor den er nødsaget til at flytte til noget mindre, har vi mulighed for at hjælpe dig videre.

Vi har altid et stort udbud af lejemål i det centrale København og som kunde i Jeudan, har du adgang til nøglerne til hele København - du sætter rammerne, sammen finder vi løsningen.

Som kunde hos Jeudan, tilbydes du følgende vilkår:

Hvis din virksomhed flytter til noget større

 • Ingen dobbelt husleje.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, er din fraflytningsdato på dit eksisterende lejemål den samme som indflytningsdatoen på dit nye.
 • Eventuel binding eller andre særlige vilkår i din nuværende kontrakt (gælder ikke rabatter), flyttes med til dit nye Jeudan-lejemål.
 • Depositum flyttes også med til nyt lejemål. Det betyder, at kun differencen mellem depositum fra det eksisterende lejemål og depositum på det nye større lejemål skal betales.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, får du istandsættelsen af dit eksisterende lejemål betalt af os.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, er flytningen på vores regning.
 • Har du brug for særlige indretninger for at komme godt på plads i dit nye lejemål, kan Jeudan finansiere det over huslejen.


Hvis din virksomhed flytter til noget mindre

 • Har du et opsigelsesvarsel på 6-12 måneder på dit eksisterende lejemål, reduceres det med 50%. På den måde minimerer du dobbelt husleje og kommer hurtigere på plads i dit nye lejemål.
 • Eventuel binding eller andre særlige vilkår i din eksisterende kontrakt (gælder ikke rabatter), flyttes med til dit nye Jeudan-lejemål.
 • Har du brug for særlige indretninger for at komme godt på plads i dit nye lejemål, kan Jeudan finansiere det over huslejen.
 • Vilkårene gælder alene én flytning om året, og så længe at arealet af dit nye lejemål ikke er mindre end 50% af dit eksisterende lejemål.

 

Se vores fordelagtige vilkår for butikslejemål

Vilkår med albuerum, hjerterum – og helt uden binding

Lyder det som noget for din virksomhed?

Kontakt os

Telefonnummer
Evt. dato du vil ringes op
Skriv en besked

Har du særlige ønsker til dit lejemål?

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch