Ingen binding til dit kontorlejemål

Flyt nemt mellem kontorlejemål i København

Flyt nemt mellem kontorlejemål i København

I Jeudan vil vi gerne være den ordentlige og gode vært. Vi vil gerne give dig albuerum – ikke bare målt i kvadratmeter, men i muligheden for at skabe de mest ideelle rammer for din virksomhed. Også hvis skoen trykker, eller er blevet et nummer for stor.  Vi tilstræber derfor at skabe muligheder for dig, som kunde, der kan tilpasses den virkelighed, du befinder dig i. 

Det afspejler sig bl.a. i vores unikke vilkår og udbud af services, hvilket i korte træk betyder, at din virksomhed, som kunde hos Jeudan, ikke binder sig til det enkelte lejemål. Det betyder, at hvis din virksomhed internt flytter fra ét Jeudan-lejemål til et andet, kan der tilbydes specielle vilkår, der afhænger af, om du flytter til større eller mindre lokaler. Så om din virksomhed har vind i sejlene og er vokset ud af de nuværende rammer, eller befinder sig en i situation, hvor den er nødsaget til at flytte til noget mindre, har vi mulighed for at hjælpe dig videre.

Vi har altid et stort udbud af lejemål i det centrale København og som kunde i Jeudan, har du adgang til nøglerne til hele København - du sætter rammerne, og så finder vi løsningen sammen.


Hvis din virksomhed flytter til noget større

 • Ingen dobbelt husleje.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, er din fraflytningsdato på dit eksisterende lejemål den samme som indflytningsdatoen på dit nye.
 • Individuelle vilkår i din eksisterende kontrakt, flyttes med til dit nye Jeudan-lejemål.
 • Depositum flyttes også med til nyt lejemål. Det betyder, at kun differencen mellem depositum fra det eksisterende lejemål til depositum på det nye større lejemål skal betales.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, får du istandsættelsen af det gamle lejemål betalt af os.
 • Ved flytning fra et Jeudan-lejemål til et andet, er flytningen på vores regning.
 • Hvis du har brug for særlige indretninger i det større lejemål kan Jeudan finansiere det over huslejen.


Hvis din virksomhed flytter til noget mindre

 • Depositum fra dit nuværende lejemål fratrukket eventuelle istandsættelsesomkostninger overføres til dit nye Jeudan-lejemål.
 • Har du et opsigelsesvarsel på 6-12 måneder på dit eksisterende lejemål, reduceres det med 50%, så du undgår dobbelt husleje og kommer hurtigere på plads i dit nye lejemål.
 • Eventuel binding eller andre særlige vilkår i din nuværende kontrakt (gælder ikke rabatter), flyttes med til dit nye Jeudan-lejemål.
 • Hvis du har brug for individuelle indretninger for at komme godt på plads i det nye lejemål, kan Jeudan finansiere det over huslejen.

Alle ovennævnte vilkår forudsætter, at du indgår en ny kontrakt med Jeudan.

Se oversigt over ledige lejemål

Kontorer i København

Lyder det som noget for din virksomhed?

Kontakt os

Telefonnummer
Evt. dato du vil ringes op
Skriv en besked

Har du særlige ønsker til dit lejemål?

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch