Gå til hovedindhold

Ansvarlighed

Real Care - vi støtter dem, der hjælper

I Jeudan vil vi tage ansvar og give tilbage til det samfund, vi lever i. Det gør vi blandt andet ved at støtte og tage del i en række velgørende initiativer og organisationer. Real Care er en af dem - og dét er en organisation, vi er stolte af at samarbejde med.

line fra real:care

Trygge rammer og social retfærdighed til alle

Real Care er en non-profit-forening, som blev lanceret i april 2022 - skabt efter idé af stifter Line Skovfred, der nu som administrerende direktør. Foreningens formål er hjælpe udsatte børn og unge i Danmark, og det ved at skabe trygge rammer og sikre social retfærdighed til alle - uanset social oprindelse og negativ arv.

I juni 2022 blev Real Care anerkendt med en nominering til prisen ’Årets Velkomst’ til dette års udgave af ’Ejendomsdagene’, der er den største konference indenfor ejendomsbranchen.

Et helt særligt hus på Christianshavn

Real Care kunne i oktober 2022 løfte sløret for det første projekt. Dette i form af samarbejdet med Joannahuset, som er Danmarks første børne- og ungekrisecenter. Huset, der ligger på Christianshavn, fungerer som et døgnåbent fristed for udsatte børn og unge fra hele landet, og er det eneste af sin slags i Danmark. Joannahuset kan til dagligt huse mere end 300 unge under 18 år, der mangler et hjem. Her kan de, der har brug for det, tale med en voksen og få en varm seng at sove i.

Real Care støtter op om centrets vigtige arbejde med økonomisk støtte og praktiske håndsrækninger i fire konkrete initiativer. Projektet og samarbejdet med Joannahuset er ét blandt mange samarbejder med hjælpeorganisationer, som Real Care vil søsætte.

stifter line skovfred fra real care

Julegaver til anbragte børn og udsatte unge

I december samme år fulgte projekt nummer to, der var et samarbejde med Børnehjælpsdagen, som er en landsdækkende hjælpeorganisation. Det var i årstidens anledning et vaskeægte juleprojekt.

Julen er for de fleste hjerternes - og børnenes fest - fyldt med traditioner, kærlighed og tid med familien. Men dét er desværre ikke noget, der er alle forundt. Det gælder for eksempel de anbragte børn og udsatte unge på landets døgninstitutioner, som projektet støttede. Tilknyttet Børnehjælpsdagen er i omegnen af 600 børn og unge.

Projektet med Børnehjælpsdagen kom til udtryk i to konkrette initiativer; julegaveindpakning og et ønske(jule)træ, hvor medarbejdere fra partnervirksomhederne bidrog ved at købe de ting, som børnene ønskede sig. Julegaverne blev fordelt til hjælpeorganisationens julefester.

ønsketræ i receptionen på bredgade

Et samarbejde, der forpligter

Foreningen blev først og fremmest iværksat som et samarbejde mellem fire store aktører i ejendomsbranchen. Her er Jeudan én af dem. De tre øvrige ’Founding Partners’ og medstiftere er Thylander Group, DEAS Group og Lundgren. Siden er også Colliers og Dreyers Fond stødt til kredsen af Founding Partners, ligesom Ikano Bolig, Stensdal Group, PWC og PressConnect er med i øvrige partnerskaber. Alle involverede bidrager med økonomisk og ressourcemæssig støtte.

Noget af det, der især adskiller Real Care speciel fra andre velgørende organisationer, er, at samarbejdet mellem Real Care og de respektive partnere forpligter. Er man partner hos og dermed en del af Real Care, skal man nemlig også deltage i Impact Boardet. Dét board består af repræsentanter fra de forskellige virksomheder, og det er her, at kommende initiativer fødes.

Plantevæg i Jeudan ejendom på Østerbro

Ansvarlighed

Ansvarlighed

Vi værner om en klimavenlig by. Vi værner om byens historie. Vi værner om byens udvikling. Tankerne er grønne, og vi gør en dyd ud af bæredygtig renovering.