Leder du efter et domicil til leje?

Leder du efter jeres nye domicil? Og ønsker I virksomhedslokaler i indre by eller Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jeudan sætter vi en dyd i, at hjælpe dig med at finde dit næste lejemål her.

Hos Jeudan har vi nogle spændende domicilejendomme til dig - både i og udenfor København. Alle vores lejemål er nyistandsat eller også sætter vi dem i stand efter jeres ønsker og behov. 

Kommer du under tag hos Jeudan, får du ikke blot en ordentlig og pålidelig udlejer. Du får samtidig adgang til et team af dygtige håndværkere og servicefolk, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen.

Vidste du, at vi har vores egne flyttemænd, der hellere en gerne vil hjælpe dig med at slæbe? At vi har folk, der kan hjælpe med jeres indretning. Optimere jeres lejemål og sikre, at alle jeres m² bliver udnyttet bedst muligt. Vi har også folk, der har helt styr på det med sikkerhed og teknik. Og andre, der får ting til at skinne og gro. 

Og mangler du et sted at parkere, så hjælper vi dig også med det. Vi har nemlig parkeringshuse på Gl. Mønt, Dronningens Tværgade og på Sankt Annæ Plads.

Jeudan holder hus med alt.

Domicil i København Jeudan
Vidste du, at vi har vores egne flyttemænd, der hellere en gerne vil hjælpe dig med at slæbe? Og at vi har folk, der kan hjælpe med jeres indretning?

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg giver hermed Jeudan lov til at kontakte mig på e-mail eller telefon omkring min henvendelse, eller et lejemål

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Jeudan service

Jeudan service

Historien om Jeudan

Historien om Jeudan

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch