Domicil til leje
Unikke kvadratmeter til jeres unikke virksomhed

Vores flotte domicil og kontordomicil står klar til jer. Kontakt os og få den bedste vejledning og rådgivning om jeres nye domicilejendom. Vi tilbyder storhed ned til mindste detalje.

Leder du efter jeres nye kontordomicil? Og ønsker I virksomhedslokaler i indre by eller udenfor København? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jeudan sætter vi en dyd i, at hjælpe dig med at finde dit næste kontordomicil eller kontorlejemål.

Hos Jeudan har vi nogle spændende domicilejendomme til dig - både i og udenfor København. Alle vores kontordomiciler er nyistandsat eller også sætter vi dem i stand efter jeres ønsker og behov. 

De bedste vilkår for dit kontordomicil

Kommer du under tag hos Jeudan, får du ikke blot en ordentlig og pålidelig udlejer. Du får samtidig adgang til et team af dygtige håndværkere og servicefolk, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen i jeres nye kontordomicil.

Vidste du, at vi har vores egne flyttemænd, der hellere en gerne vil hjælpe dig med at slæbe? At vi har folk, der kan hjælpe med jeres indretning. Optimere jeres lejemål og sikre, at alle jeres m² bliver udnyttet bedst muligt. Vi har også folk, der har helt styr på det med sikkerhed og teknik. Og andre, der får ting til at skinne og gro. 

Og mangler du et sted at parkere, så hjælper vi dig også med det. 

Jeudan holder hus med alt.

Skriv til os hvis du har et spørgsmål om vores kontordomicil, eller ønsker en uforpligtende fremvisning

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

Vores kontordomicil er til jer der vil udrette store ting

Søger du nyt kontor eller lager?

Søger du nyt kontor eller lager?

Jeudan services & parkering

Jeudan services & parkering

Historien om Jeudan

Historien om Jeudan

Kontakt os

Kontakt os
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch