Gå til hovedindhold

Cases

En oprykning i ligaen: Connection Management i Frydenlund

Connection Management havde en hård plads-nød at knække. Løsningen skulle findes i Frydenlund i Vedbæk, som var et perfekt match.

connection managerment i frydenlund

Kan kontor, administration, undervisningslokaler og grønne omgivelser samles i ét? Det var spørgsmålet og den helt store udfordring, som Peter Maxsø og hans kompagnoner stod med, da der skulle findes nyt hjem til deres virksomhed, Connection Management. Det kunne det godt i Frydenlund. Her har virksomheden nu holdt til siden november 2021 - og det er noget, de er ovenud begejstrede for.

Fra hotel til eget konferencelokale

Det var ikke fordi, Connection Management ikke trivedes i deres gamle lokaler. Her var både grønt, faciliteterne var gode og vilkårene fleksible. Men én væsentlig ting manglede: Plads. Her snakker vi ikke bare om en ekstra plads eller tre til kommende medarbejdere – men et helt undervisningslokale. Connection Management uddanner ledere, og undervisning og foredrag er derfor en bærende del af forretningen. Det kræver blandt andet gode mødefaciliteter og store lokaler, der kan huse mange kursister – helt op til 2.000 om året.

Det kunne deres daværende kontor i Nærum ikke. Connection Management måtte i stedet gå hotelvejen, og havde derfor et undervisningssamarbejde med et nærliggende hotel. Den løsning fungerede, men det udfordrede både logistik og praktik – i sidste ende økonomien, fordi lokalelejen på hotellet var en udgift, der kunne mærkes i budgettet.

Det fik Peter og co. til at tænke. Hvad hvis det hele kunne samlet i ét? Se, dét ville være en løsning, der ikke krævede mange timer med lommeregneren for at se, var god.  

peter fra connection management

En vigtig finger med i spillet

Med erkendelsen af at nyt skulle ske, begav ledelsesvirksomheden sig ud i markedet. Og søgekriterierne gjaldt ikke bare en god beliggenhed og de rigtige antal kvadratmeter. Det handlede også om at finde et sted med konferenceforhold, der kunne matche den standard, som Connection Managements kursister var vant til på hotellet.

Beslutningen om netop Frydenlund var dog ikke vanskelig. ’Lige pludselig. Så er den der bare.’, siger Peter Maxsø. Gode faciliteter og store, grønne arealer talte for domicilet i Vedbæk, men til syvende og sidst var særligt én faktor udslagsgivende: Medbestemmelse.

For allerede tidligt i processen fik Connection Management muligheden for at sætte aftryk på deres kommende kontorlokaler. Rummene var store og kvadratmeterne mange, og det muliggjorde blandt andet, at virksomheden kunne flytte et par vægge og (om)modellere deres cirka 800 kvadratmeter, så det passede til behovet om et undervisningslokale. Peter Maxsø og de øvrige ejerledere fik med andre ord en finger med i spillet – og det var lige dét, de drømte om.

"Det, at kunne tage 800 kvadratmeter og så næsten flytte murene, som man vil. Det ser man ikke særligt mange steder. Det var helt ekstraordinært og fuldstændig ’sweet spot’ i forhold til det, vi havde brug for", siger Peter Maxsø. 

Herfra gik det stærkt. Underskriften blev sat, renoveringen gik i gang og Connection Management rykkede teltpælene op i Nærum. I november 2021 kunne de flytte ind i deres nye lokaler på Frydenlund.

Det, at kunne tage 800 kvadratmeter og så næsten flytte murene, som man vil. Det ser man ikke særligt mange steder. Det var helt ekstraordinært og fuldstændig ’sweet spot’ i forhold til det, hvad vi havde brug for.

Nu rykker vi op i ligaen

I medarbejderstaben har flytningen givet positiv genklang. Det har den blandt andet gjort, fordi Peter Maxsø og de øvrige ejerleder fra starten forsøgte at give flytningen et bredere perspektiv. Gøre det til en del af en større rammefortælling. Det var ikke bare tilføjelse af nye rum og mindre transporttid til de af medarbejderne, der underviste kursister. Det var et større niveauskifte, der markerede Connection Managements overgang fra mindre virksomhed til større virksomhed.

"Hele flytningen ind på Frydenlund 30 var professionalisering og niveauskifte. Så narrativet for os er, at vi rykker én eller to divisioner op. Og kommer – om ikke i Superligaen – så i hvert fald i 1. division", siger Peter Maxsø. 

Flytningen blev et symbol på noget større. Det har også hjulpet følelsen af fremdrift på vej, og det kan mærkes på engagement og motivation hos medarbejderne.

På samme vis har virksomheden fået mulighed for at være mere samlet, fordi alle mand sidder fysisk sammen i Frydenlund. Nu skal man ikke over gårdspladsen i en anden bygning for at snakke med kollegaen, som det var tilfældet tidligere. Og underviserne, der ofte var vejene eller på hotellet, sidder nu side om side med Connection Managements administration.

peter hos connection management på frydenlund

Bistroen begejstrer

Når Peter skal svare på, hvad Frydenlund ellers kan, kommer bistroen hurtigt på tale. Den nyder hele teamet godt af, og det samme gør Connection Managements egne kunder, kursisterne. Når der er kursus, kræver det nu kun et par meter til bistroen, der står for det hele. Før fik virksomheden mad fra et cateringfirma og stod selv for at pakke ud i køkkenet. Det er fortid nu.

En anden ting, der vækker begejstring hos virksomheden, er træningscentret. På Frydenlund er det til fri afbenyttelse for stedets beboere.

I det hele taget er samlingen af faciliteter – træning, reception, bistro og rekreativt område – noget af dét, der får Frydenlund til at skille sig ud fra de øvrige kontorudlejere på markedet.

Hertil fortæller Peter også, at det også er gode trækplastre, når det gælder rekruttering. Selvom der er forskel på indre by og Nordsjælland, gør faciliteterne – og det, at de er samlet ét sted – Frydenlund til lidt af en perle.  

Fremtiden er i Frydenlund

Ingen kan spå om, hvad fremtiden byder. Heller ikke Connection Management, der gerne ser en ekspansion. Og hvis dét sker, er de godt sat i Frydenlund. Udviklingsmulighederne var der, inden de flyttede ind, og de er der stadig. Det var for Peter Maxsø og co. også ét af argumenterne for at vælge Frydenlund.   

Valget faldt også på ekspansionsmuligheder. Muligheden for at få flere kvadratmeter ligger både i vores strategi og pipeline, og det var også en del af argumentet for at vælge Frydenlund. 

Ryk din virksomhed til en grøn oase

Skal du og dine medarbejdere have nyt kontor i rolige og frodige omgivelser? Du kan gøre Connection Management kunsten efter, og flytte ind i en grøn perle i Vedbæk. Her er både faciliteter og muligheder mange – og der er også plads til jer.

vand ved kontorfællesskabet frydenlund i vedbæk

Ejendomme

Frydenlund 30. En oase ude. En oase inde.

Frydenlund 30 i Vedbæk er adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park og ligger kun 20 minutter fra København. Flyt jeres kontor til grønne omgivelser i Vedbæk.

ejendomsudlejning i stræderne i københavn k

Ejendomme

Søg efter dit næste lejemål

Udfyld dine søgekriterier, og find dit næste lejemål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dit næste lejemål.

Fandt du ikke det du søgte? Skriv dig op og få først besked om ledige lejemål.

Skriv mig op