Gå til hovedindhold

Ejendomme

Søkigger du efter et nyt kontor?

Havnegade 23-27. En arkitektonisk perle ved Københavns havnefront.

Facaden på Havnegade med udsigt til Københavns Havn og Tietgens Hus

Unik kontorejendom ved vandet i Havnegade

Jeudans arkitekter og håndværkere er eksperter i at restaurere og modernisere historiske ejendomme i København. Det er godt for vores fælles kulturarv, og det er også godt for vores potentielle nye kunder – I kan nemlig få mulighed for at komme med helt fra start og præge kontorindretningen, så den matcher jeres behov og ønsker.

Ejendommen er opført - som en af de første på Havnegade - af arkitekt Ferdinand Meldahl i 1865. Meldahl fandt inspiration til facaden hos det venetianske palads Ca' Vendramin Calergi. 

Kontakt os for at høre, om der er ledige kontorlejemål i historiske Havnegade.

En havn af muligheder

I kan være med til at sætte jeres personlige præg på et nyt kontorlejemål i Havnegade. Skal det være moderne, enkelt eller farverigt? Det er jeres behov og ønsker, vi går efter, når vi istandsætter og indretter de historiske lejemål i Havnegade. Med vores designservice kan vi sammen få dine drømme til at gå i opfyldelse.

I Havnegade 23-27 er historien nærmest vævet ind i væggene, og I kan bogstaveligt talt kradse i overfladen, og se hvordan, der dukker penselstrøg op fra gamle dage under de yderste lag. I samarbejde med en særlig farvearkæolog, har Jeudans arkitekter og malere genskabt den pallette, der oprindeligt blev brugt til at farvelægge og pryde de storslåede rum i Havnegade.

Et lille stykke Venedig i Havnegade

dronebillede af havnegade i københavn

Vi tilpasser lejemålet til jeres behov

Mulighederne er mange, når vi restaurerer en bevaringsværdig ejendom. Vores arkitekter og håndværkere er eksperter i at bevare og modernisere historiske ejendomme i København, og derfor kan I få mulighed for at komme med helt fra start og præge kontorindretningen, så den matcher jeres behov og ønsker.

Se vores mange historiske lejemål, og kontakt os via formularen forneden hvis vi skal hjælpe dig med at finde dit næste lejemål eller ring til os på 7010 6070 for at høre mere om muligheden for at søsætte din virksomhed i Havnegade.

Kom på en uforpligtende fremvisning

Drømmer du om at leje dig ind i historiens vingesus?

Eller ring til os på

7010 6070
salgsafdelingen i jeudan

Fandt du ikke det du søgte? Tilmeld dig søgeagenten

Skriv dig op