Frydenlund 30 i Vedbæk
En oase ude. En oase inde.

Med lange mellemrum dukker en ejendom op, som skiller sig ud fra de fleste. Velkommen til Frydenlund 30 - jeres kontor i Nordsjælland. Her kan drømme blive til virksomhed.

Erhvervslejemål og kontorlokaler nord for København

Leder I efter nye kontorlokaler i Nordsjælland? Leder du efter nyt domicil? Eller vil du være en del at et fællesskab med flere virksomheder? Med en kontoradresse på Frydenlund i Vedbæk flytter I ind i en ejendom, som har væsentlig mere særpræg og kvalitet end mængden. Mulighederne er mange på Frydenlund, hvor vi inviterer indenfor i lejemål fra 20 m² til 6.860 m², og indretning som passer til jer. Vi tilbyder både storrums- og enkeltmandskontorer, og ejendommen rummer stor fleksibilitet og kan indrettes helt efter jeres ønsker og behov.

Velkommen til jeres nye kontor, kontorfællesskab eller domicil i Nordsjælland.

Kom på en uforpligtende fremvisning af Frydenlund

 

På Frydenlund 30 finder I:

 

Se alle ledige lejemål på Frydenlund i Vedbæk.
 
Faciliteter i kontorlokalerne i Frydenlund 30

Frydenlund 30 er fordelt på flere bygninger adskilt af spejlbassiner og omgivet af skov, sø og park. 

Læg hertil fællesfaciliteter som bemandet reception, bistro, kaffebar, fitnessrum og mødelokaler, der passer til alle slags møder. Frydenlund byder også på mulighed for at afholde konferencer, og her er plads nok. Parkering er gratis og vi garanterer at der er plads til alle. Træn gratis i det lækre fitnesslokale inden eller efter dagens arbejde, nemmere bliver det ikke.

Se et kort over Frydenlund her.

kontor i nordsjælland - frydenlund i vedbæk

Book en fremvisning af Frydenlund
Bemærk venligst, at det naturligvis er muligt at booke en virtuel fremvisning.
Angiv venligst dette ønske i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig når vi finder et match.

Eller ring til os på 7010 6070.

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch