Gå til hovedindhold

Job & karriere

Elev i Jeudan

Hvis du er i gang med en kontoruddannelse af den ene eller anden art, får du brug for en elevplads som en del af din uddannelse. Fælles for enhver elev hos Jeudan er, at du kommer til at indgå som en vigtig og fast del af teamet.

Medarbejder i Jeudan med plantegning

Et fuldtidsstudie med løn
At være elev i Jeudan er et fuldtidsstudie i sig selv. Du får derfor fri fra arbejde, når du er i skole – og fri fra skole, når du er på arbejde – og du får en fast månedlig elevløn fra Jeudan.

En elev hos os er typisk i gang med en kontoruddannelse, hvor der så vælges specialeretning mellem hhv. administration eller økonomi. Vi har kontorelever indenfor hovedområderne: HR, Økonomi samt Kunder og ejendomme, men det sker også, at vi søger en elev til vores IT-support, så send os endelig en uopfordret ansøgning, hvis du mener, vi kunne være et godt match.

Dit elevforløb bliver strikket sammen i samarbejde mellem dig, din skole og Jeudan, og i praktikperioderne vil du bruge langt det meste af din tid på kontoret med sidemandsoplæring, nye input og reelt arbejde. Du vil få en grundig oplæring og en fast “buddy”, som du kan tage fat i, hvis du har spørgsmål. Du er særligt tilknyttet én afdeling, men du vil komme godt rundt i hele huset, så du løbende vil få en rigtig god indsigt i, hvordan en stor virksomhed som Jeudan opererer.

Nysgerrig og åben
Vi forventer, at du er nysgerrig for at lære, har gejst og energi, og at du er typen, der gerne vil byde ind på opgaver og tage ansvar – men der er ingen, der forventer, at du kan det hele på dag 1. Vi har alle været nye engang, så du vil blive mødt af søde kollegaer med god tålmodighed.

På længere sigt vil du kunne få dine egne ansvarsområder, og der er gode muligheder for at byde ind med dine idéer og forslag. Du bidrager med ny, frisk viden og kender måske en smartere måde at gøre tingene på, end den vi allerede bruger? Den slags er guld værd for os.

Gode karrieremuligheder
Vi ser gang på gang, at vores elever virkelig kan rykke sig over de to år, de er hos. Alle som en, er Jeudan-eleverne vokset med opgaven og har suget en masse viden til sig, så de ganske hurtigt har kunnet indgå som en naturlig del af teamet. Når din elevtid er ovre, er der gode muligheder for at fortsætte din karriere hos os. Du kender stedet, og vi kender dig. Og alt det, du har lært i din elevtid, din erfaring og selvtillid gør det let at hyre lige netop dig til en ledig stilling. Vi ved godt, at de fleste flyver videre på et tidspunkt, og det er også helt ok. Så kan vi jo bare håbe, at de engang flyer tilbage til os igen.

to personer står og taler med hinanden ved en computer

Job & karriere

Mangler du et studiejob?

Vi har studentermedhjælpere i flere dele af virksomheden og slår ofte stillinger op, hvor vi søger studerende med kompetencer og interesse inden for erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse. Måske er der også noget for dig?

to personer taler med hinanden og kigger på en telefon i gården på bredgade 34

Job & karriere

Leder du efter en praktikplads?

Hos Jeudan kan du få en god start på din karriere med en praktikplads inden for eksempelvis erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse. Læs hvordan det er at være praktikant hos Jeudan.

Har du spørgsmål om en elevplads i Jeudan?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling om en mulig elevplads, kan du stille dem her. Vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
Medarbejderei Jeudan taler sammen