Gå til hovedindhold

Job & karriere

Studentermedhjælper i Jeudan

to jeudan medarbejdere taler sammen udenfor

Brug studietiden sammen med os

I Jeudan tror vi på, at vi alle sammen bliver bedre, når vi arbejder sammen på tværs af baggrund, uddannelse og alder. Det er blandt andet derfor, vi har et særligt fokus på studerende, som er hos os i kortere eller længere perioder, mens de dygtiggør sig og suger viden og erhvervserfaring til sig.

Vi har studentermedhjælpere i flere dele af virksomheden og slår ofte stillinger op, hvor vi søger studerende med kompetencer og interesse inden for erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse. Måske er der også noget for dig?

Jeudan vil være "Bedst til medarbejdere". Derfor fokuserer vi på udvikling af den enkelte, fleksible rammer, enkle arbejdsprocesser og konstruktiv feedback.

tre medarbejdere fra jeudans salgsafdeling taler sammen i gården på bredgade 34

Når du starter som studentermedhjælper hos os, får du en grundig introduktion til virksomheden, vores værdier og kultur, hvordan vi arbejder, hvad vi forventer af dig, og hvad du skal fokusere på. Som studentermedhjælper hos Jeudan får du et godt forspring på dit arbejdsliv. Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer og lære en masse af os – og vi skal også lære en masse af dig.

Vi arbejder ud fra mantraet "Ordentlighed forpligter". Det betyder, at vi er grundige og ordentlige i vores arbejde, at vores ejendomme altid fremstår vedligeholdte, og at vi overholder vores aftaler, hjælper vores kunder og betaler vores skat. Vi taler pænt og respektfuldt til alle på vores vej og gør vores bedste for at beskytte både miljø og mennesker i vores værdikæde.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
to medarbejdere taler med hinanden og den ene står med en computer
to personer taler med hinanden og kigger på en telefon i gården på bredgade 34

Job & karriere

Leder du efter en praktikplads?

Hos Jeudan kan du få en god start på din karriere med en praktikplads inden for eksempelvis erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse. Læs hvordan det er at være praktikant hos Jeudan.

smukt design i et jeudan lejemål

Job & karriere

Leder du efter en elevplads?

Hvis du er i gang med en kontoruddannelse af den ene eller anden art, får du brug for en elevplads som en del af din uddannelse. Fælles for enhver elev hos Jeudan er, at du kommer til at indgå som en vigtig og fast del af teamet.