Gå til hovedindhold

Job & karriere

Praktikant i Jeudan

to jeudan projektmedarbejdere er ude og besigtige en ejendom

Kom godt fra start hos Jeudan

Hos Jeudan kan du få en god start på din karriere, for eksempel med en praktikplads inden for erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse.

Vi tror på, at vi alle sammen bliver bedre, når vi arbejder sammen på tværs af baggrund, uddannelse og alder.

Vi har et helt særligt fokus på unge medarbejdere under uddannelse, og vi har både lærlinge, elever, praktikanter og studentermedhjælpere ansat, som dygtiggør sig inden for hver deres fagområde. Vi tror nemlig på, at vi alle sammen bliver bedre, når vi arbejder sammen på tværs af baggrund, uddannelse og alder. Du kan lære en masse af os, men vi kan også lære af dig.

to jeudan medarbejdere kigger sammen på en telefon mens de står i gården på bredgade 34

Som praktikant hos Jeudan bliver du en del af et større praktikantnetværk, og vi sørger for at klæde dig godt på med et spændende og ambitiøst oplæringsforløb, hvor dine egne læringsmål er integreret. Det er vigtigt for os, at din praktikperiode giver dig et godt indblik i hele organisationen, og at du bliver udviklet og udfordret med selvstændige opgaver. Mange af vores praktikanter og studentermedhjælpere ender med at blive fastansatte, efter de er færdiguddannede.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
to medarbejder taler med hinanden og den ene står med sin computer
to personer står og taler med hinanden ved en computer

Job & karriere

Mangler du et studiejob?

Vi har studentermedhjælpere i flere dele af virksomheden og slår ofte stillinger op, hvor vi søger studerende med kompetencer og interesse inden for erhvervsudlejning, ejendomsdrift, HR-udvikling, IT-drift, marketing, kommunikation eller projekt- og byggeledelse. Måske er der også noget for dig?

smukt design i et jeudan lejemål

Job & karriere

Leder du efter en elevplads?

Hvis du er i gang med en kontoruddannelse af den ene eller anden art, får du brug for en elevplads som en del af din uddannelse. Fælles for enhver elev hos Jeudan er, at du kommer til at indgå som en vigtig og fast del af teamet.