Gå til hovedindhold

Job & karriere

Jeudan som arbejdsplads

To Jeudan-medarbejdere arbejder i Design-afdelingen

Mennesker før mursten

Unikke ejendomme, der emmer af kvalitet og historie, er en efterspurgte vare. Men for at kunne levere den vare er der brug for medarbejdere med skarpe kompetencer, evnen til at tænke nyt og skabe oplevelser. Vi plejer at sige: Det er medarbejderne, der driver murværket. For uden drivkraft, engagement og et stærk fællesskab har ejendommene ingen historie og liv - og kunderne ingen service.

Så når alt kommer til alt er og bliver medarbejderne i Jeudan en afgørende del af byggeriet. Og det lægger vi heller ikke skjul på.

Plads til fleksibilitet. Plads til udvikling

Som medarbejder i Jeudan er du ikke kun del af en virksomhed med en stor forkærlighed til de gamle, klassiske ejendomme i Hovedstadsområdet. Du er også en del af en arbejdsplads bygget på et solidt fundament af ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed. Om du har sæde i Bredgade eller på en af vores ejendomme eller byggepladser, så møder du i Jeudan en afvekslende og udfordrende hverdag i en virksomhed, hvor ikke kun udvikling og kunder er i fokus - men også du er i fokus.

Vi tilbyder her fordele til vores kontoransatte som mulighed for fleksibilitet fx stor indflydelse på, hvor og hvordan dine opgaver løses bedst muligt. Mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer og få de udfordringer, der passer bedst til dig. Særlige seniorordninger, talentudviklingsprogrammer, bistro, kaffebar, massageordning, medarbejderaktioner, sundhedsforsikringer, pensionsordning, rabatordninger og meget mere.

Og til vores håndværkere kan du se frem til muligheden for en fleksibel arbejdsdag, ordentligt værktøj, arbejdstøj, ordentlige arbejdsforhold uden akkordløn, mulighed for seniorordning, faglige kurser og efteruddannelse, løbende feedback-samtaler og meget mere.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling, kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
Jeudan medarbejder snakker med en anden medarbejder