Gå til hovedindhold

Job & karriere

Kontoransat i Jeudan

To medarbejdere taler med hinanden med et billede af marmorkirken i baggrunden

Velkommen på kontoret

Jeudan vil være en attraktiv og ambitiøs arbejdsplads, hvor medarbejderne kan udvikle sig fagligt og personligt, hvor der er god balance mellem arbejdsliv og privatliv, og hvor der er plads til kollegaer i alle faser af arbejdslivet. Vi har medarbejdere, som beskæftiger sig med alt fra marketing, forretningsudvikling, salg og IT til økonomi, kundeservice, administration, HR og meget mere.

Det kan godt gå stærkt på kontoret, når vi skal servicere, informere og hjælpe Jeudans mange kunder, så vi leder efter dig, der trives i en travl og præstationsorienteret kultur med dygtige og initiativrige kollegaer omkring dig. Dig, der elsker teamwork, men også sagtens kan selv.

Jeudan har hovedsæde i Frederiksstaden i København, hvor vi arbejder i nogle af koncernens egne smukke, moderne og historiske ejendomme. Alle medarbejdere bliver tilbudt attraktive lønpakker med pension, medarbejderrabatter og sundhedsordning.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ny i Jeudan

Allerførst: Velkommen. Vi er altid glade for at få nye, gode folk med ombord. Som ny medarbejder i Jeudan får du en grundig introduktion. Du bliver vist rundt i hele koncernen, bliver præsenteret for dine nye kollegaer og lærer en masse om vores kunders behov og ønsker undervejs.   

Du bliver også inviteret med på vores særlige Jeudan-skole – et grundigt forløb, hvor du lærer alt om vores historie og services, bliver klædt godt på til at kunne håndtere og servicere vores kunder og får alt at vide om Jeudans kerneværdier: ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
to medarbejdere taler sammen over en computer