Konferencen

Skal du holde din
næste konference her?

Konferencen

Førsteklasses konferencefaciliteter i Vedbæk

Frydenlund lever fuldt ud op til sit navn - med førsteklasses konference faciliteter i formidable rammer, fabelagtig udsigt og udsøgt forplejning.

Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

Du kan vælge mellem helt korte arrangementer med en let servering eller halv- og heldagsarrangementer, hvor programmet krydres med glæder til ganen dagen igennem. 

Se alle priser her.

Har du helt andre ønsker til din konference, så hjælper vi også gerne med det. 

Interesseret? Så ring til os på 7010 6070 eller skriv til os med jeres tanker og planer, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vil du høre mere?

Enhver konference kan skræddersyes til dit behov. Vi hjælper gerne med at sammensætte den helt rigtige pakke til dig. Lad os ringe dig op. 

Vil du høre mere om konference på Frydenlund?

Skriv telefonnumer
Skriv besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om konference leje og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Kontakt os på: 7010 6070
Kontakt os på: 7010 6070