Gå til hovedindhold

Ansvarlighed

Ansvarlighedsrapport 2021

Håndværker på arbejde på byggeplads

Når grønt er det nye sort

I 2020 tog Jeudan for alvor fat på arbejdet indenfor ESG (Environment, Social & Governance). Rejsen mod vores mål og delmål for ansvarlig virksomhedsledelse er godt i gang. Vi ønsker at værne om København og skabe en langsigtet bæredygtig og rentabel forretning til gavn for kunder, medarbejdere og ejere – og i sidste ende til gavn for hele samfundet. I Ansvarlighedsrapporten for 2021 kan du bl.a. læse om, hvordan opsætningen af 800 nye ladestandere skal gøre det nemmere at køre elbil i hovedstaden, om etableringen af Jeudans nye afdeling Energi & Miljø, om energirenovering af en ejendom i samarbejde med Lægemiddelindustriforeningen (Lif), om de mange styrker ved aldersdiversitet på arbejdspladsen og om en ny intern uddannelse vedr. leverandørforhold.

Du kan i rapporten få et indblik i vores strategi og de foreløbige resultater inden for de tre hovedemner:

  • Et grønnere Jeudan (Environment)

  • Et stærkere Jeudan (Social)

  • Et Jeudan med ansvarlige relationer (Governance)

håndværkere i jeudan hjælper hinanden

Artikel

Her lærer unge og ældre af hinanden

En mangfoldig arbejdsplads sikrer forskellige kompetencer og bringer flere perspektiver, erfaringer og løsninger med sig. 

vinduer i life science huset

Ansvarlighed

Energirenovering i vores ejendomme

I tæt samarbejde med Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har Jeudan forvandlet Brødrene Andersens gamle klædefabrik og kontorbygning i Københavns Nordvest-kvarter. Resultatet er blevet det moderne “Life Science Huset” – et samlingspunkt for hele Life Science-branchen fyldt med klassiske elementer, sjæl og wow-effekter.  

poul energichef i jeudan

Rådgivning

Energirådgivning

Her kan kunderne få hjælp til at vælge bæredygtigt. Rådgivning om energi og indeklima stod højt på kundernes ønskeliste over mulige ekstraydelser hos Jeudan.

servicedirektør og clever direktør ved en ladestander i københavn

Artikel

Det skal være nemt at vælge elbilen

I løbet 2022 vil vi sikre, at der bliver etableret 500 ladestandere i Jeudans fem p-huse i indre København.  Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at køre elbil.