Gå til hovedindhold

Ansvarlighed

Det skal være nemt at vælge elbilen

Jeudan har indgået et samarbejde med ladeoperatøren Clever, så det bliver nemmere at vælge de grønne løsninger. I løbet af 2022 vil vi sikre, at der bliver etableret 500 nye ladestandere i Jeudans fem p-huse i indre København.

servicedirektør i jeudan ved en clever ladestander

Det skal være nemmere at vælge de grønne løsninger – både for Jeudans kunder og for de mange mennesker, der bor og arbejder i København. Derfor indgik Jeudan i december 2021 en stor samhandelsaftale med ladeoperatøren Clever, som skal fremme brugen af elbiler i hovedstaden.

I løbet af 2022 vil der blive opsat knap 500 ladestandere i Jeudans parkeringshuse på:

Aftalen er den største af sin art i København, og den vil både medføre en markant forbedring af byens ladeinfrastruktur – og på længere sigt også bidrage til bedre luftkvalitet og reduceret støjniveau i byen.

Elbiler er en helt central del af den grønne omstilling og derfor også en del af fremtidens parkeringsbehov. Det er vigtigt for os, at vi kan være med til at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at køre elbil.

ladestander i parkeringshus i københavn k

Markant udvidelse af ladenetværk

Alene i Jeudans parkeringshus på Sankt Annæ Plads vil antallet af ladestandere stige fra 8 til 120, og de mange nye ladestandere vil betyde, at det bliver nemmere at parkere og oplade sin elbil hos Jeudan, og at parkeringshusene nu i højere grad imødeser kundernes efterspørgsel.

Servicedirektør i Jeudan, Jens Lyngby Lyngstrand, uddyber: “Kernen i Jeudans parkeringsprodukt er, at kunderne kan få Københavns bedste beliggenheder, lyse og trygge omgivelser og et højt serviceniveau. Antallet af elbiler stiger, så derfor ser vi nu også en større efterspørgsel på ladestandere, det skal vores parkeringshuse selvfølgelig kunne imødekomme.”

I første omgang fokuserer aftalen mellem Clever og Jeudan på opsætning af 480 ladestandere i de fem p-huse. Dernæst er ambitionen, at der inden udgangen af 2025 er etableret yderligere 325 ladestandere ved de af Jeudans ejendomme, i indre København og på Frederiksberg, hvor det giver størst mulig værdi for Jeudans kunder.

P-hus skt annæ plads i kbh k
rulletrappe i p-hus på skt annæ plads

Aftalen er den største af sin art i København

Aftalen mellem Clever og Jeudan giver Københavnerne 480 ladestandere, i Jeudans fem centralt beliggende p-huse.

vinduer i life science huset

Ansvarlighed

Energirenovering i vores ejendomme

I tæt samarbejde med Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har Jeudan forvandlet Brødrene Andersens gamle klædefabrik og kontorbygning i Københavns Nordvest-kvarter. Resultatet er blevet det moderne “Life Science Huset” – et samlingspunkt for hele Life Science-branchen fyldt med klassiske elementer, sjæl og wow-effekter.  

parkering i kbh jeudan

Parkering

Parkering i København

Skal du ind til byen? Enten på grund af arbejde, restaurantbesøg eller andre vigtige ærinder? Vi hjælper dig med nogle af de bedst beliggende parkeringshuse i København.