& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

Præsentable omgivelser, et højt serviceniveau og diskretion har topprioritet for headhunter Birthe Christiansen. Hun mener, at Frydenlunds kontorfællesskab leverer det hele.
Frydenlund kontor og kontorfællesskab i Vedbæk

Som headhunter har Birthe Christiansen fokus på mennesker. Omgivelserne skal helst være i top, så hun kan koncentrere sig om at matche de rette kandidater med sine kunder. I kontorfællesskabet på Frydenlundsvej 30 i Vedbæk har hun fundet de rette rammer til dette.

”Tidligere havde jeg kontor i København, hvor vi blandt andet fik stigende udfordringer med parkering. De fleste af vores kandidater kører i bil, og på Frydenlund ved kandidaterne, at de ikke behøver at sætte tid af til parkeringsplads eller at sidde nervøst og holde høje med deres P-tid under vores møde,” siger Birthe Christiansen.

”I forhold til de kandidater, der bruger offentlig transport, har vi kun hørt, at det fungerer bedre end forventet,” tilføjer headhunteren, der er 12 partnere i firmaet & friends, som også er placeret i andre dele af landet.

De fikser rammerne – jeg fokuserer på menneskerne

En god velkomst betyder alt

For headhunteren og hendes partnere har det stor betydning for deres forretning, at kunder og kandidater føler sig behageligt og professionelt behandlet fra det øjeblik, de træder ind i receptionen.

”For os er det afgørende, at receptionen fungerer godt, så vores kandidater føler sig vel modtaget. Det er også vigtigt, at alle i receptionen har forståelse for, at vores kunder og kandidater har brug for diskretion og professionel håndtering, og det fungerer til et 12-tal her på Frydenlund,” fortæller Birthe Christiansen.

Ud over god service, nævner hun også faciliteterne på stedet som et plus. Det gælder både kaffen og stemningen i bistroen, det gode udbud af forskellige mødelokaler samt maden og indretningen af kantinen, hvor hun indimellem tager sine kunder eller kandidater med.

Desuden sætter Birthe Christiansen også pris på, at hun kan fokusere på at drive sin kerneforretning samtidig med, at hun er en del af et fællesskab med en række andre virksomheder, som hun har kontakt med i hverdagen.

”Vi smalltalker på gangen, drikker en kop kaffe eller spiser indimellem en frokost sammen. Vi har også holdt julefrokost og fælles morgenmad, men vi overrender ikke hinanden. Jeg synes, at det ligger på et godt niveau,” konkluderer Birthe Christiansen.

Kaffebar på Frydenlund

Mere om Frydenlund

Frydenlund er beliggende i grønne omgivelser i Vedbæk - kun 20. min fra København. Her finder du indbydende lejemål fra 20 kvm. til 6.860 kvm. og fællesfaciliteter som bemandet reception, bistro, fitnesslokale, kaffebar, og mødelokaler, der passer til alle slags møder.

Læs mere om Frydenlund her.

Vil du opleve mulighederne på Frydenlund? Vi viser gerne frem. Udfyld formularen til højre, så kontakter vi dig. 

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fra industrilokale til råt kontor

Fra industrilokale til råt kontor

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch