Indret din bolig med farver

Et hjem er så meget mere end et tag over hovedet. Det er her vi kan slappe af og samle kræfter til at være dem, vi skal være. Få vores gode råd om hvordan du kan indrette din bolig med farver.

I en tid hvor verden er vendt på hovedet med usikkerhed og uforudsigelighed, er hjemmet i større grad end nogen sinde blevet et sted, hvor vi ønsker at finde en følelse af opmuntring og tryghed.

Interiøret i ens bolig kan gøre en stor forskel for ens mentale velvære, og i de nyeste boligtrends kan man se en øget fokus på det naturlige, organiske og enkle. En fejring af jordens råvarer og en subtil brug af farve for at fremkalde en rolig atmosfære. Som kunde hos os kan du altid få hjælp til design og indretning i din bolig. 

Hjem - et sted hvor man kan finde en følelse af opmuntring og tryghed.
indretning med farver

Brugen af farver - du skal føle dig hjemme

En fejring af jordens råvarer og en subtil brug af farve for at fremkalde en rolig atmosfære. De fleste af os har også været tvunget til at bruge mere tid i vores hjem, benytte det på nye måder og tænke flere funktioner ind i indretningen. Dette vil afspejles i indretningstendenserne, hvor vi opfordres til at købe ting der er både nyttige, smukke og godt designede. Et opgør med ’brug og smid væk’ kulturen, og en påmindelse om at ’mindre er mere’ – specielt hvis man også tænker kvalitet og multifunktionalitet. Ved at bruge farver i din indretning opnår du hygge, personlighed og din personlige stil kommer til udtryk i dit hjem.

 Her er vores gode råd til brugen af farver i hjemmet:

  • Vælg 3 farver - vælg en primær farve som udgør størstedelen af rummet, en sekundær farve samt en kontrastfarve. Kontrastfarven skal kun udgøre cirka 10% af rummet. Husk at farverne skal komplimentere hinanden.
  • Mal dit interiør - Hvis du ikke tør at kaste dig ud i at male dine vægge med farver, så kan du evt. male dit spisebord, dine stole eller måske din reol. På denne måde er det dine møbler og accessories som giver dig farvespillet i rummet. 
  • Valg af farve - Det kan være en god idé at vælge en farve der er et par tonere lysere end farveprøven. En lille lap farve kan sjældent illustrere, hvordan farven giver sig ud i stor format.
  • Mal dine vægge* - hvis du er modig, maler du hele rummet. Det skaber sammenhæng og et fuldstændigt rum, når du maler hele dit køkken, stue eller soveværelse. Hvis du synes det er for drastisk at kaste dig ud i, kan du evt. starte med at male en væg eller to, og derefter vurdere om du skal gå hele vejen.


*Som det fremgår af din lejekontrakt, så skal væggene hos Jeudan holdes i de hvide nuancer, men hvis du går og drømmer om at få farve i din indretning så tag fat i din kundechef.

For at føle at ens bolig er en tryg oase, er det vigtigt at man faktisk føler sig hjemme. Skab personlighed gennem kunst eller børnetegninger. Fortæl din historie ved at opstille tableauer med minder fra rejser, arvestykker og andet med affektionsværdi. I sidste ende skal ens hjem skal afspejle hvem der bor der, og ikke være et facit på de nyeste boligtrends. Ved at bruge de rigtige farver og farvesammensætninger i din indretning vil du opnå harmoni, ro og personlighed.

Kontakt vores Designafdeling

Hvis du mangler inspiration eller input til indretningen af din bolig, kan du altid kontakte vores Designafdeling. Ring til os på 70106070 eller send os en email. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send dit spørgsmål eller book en fremvisning

Telefon
Evt. dato vi kan kontakte dig
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og fremvisning samt dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Få inspiration i vores showroom i Bredgade

Oplevelser dine medarbejdere bare må møde ind til

Oplevelser dine medarbejdere bare må møde ind til
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch