Bo historisk godt.
På historisk gode vilkår.

Indrømmet. Vi har en svaghed for huse med historie. Huse, hvor du kan se, at nogen engang har gjort sig umage med et smukt sildebens-parketgulv, håndskåret stuk, en original dørhammer – eller radiatorskjuler.

Når huse er noget helt særligt, bliver de fredet. Og dem har Jeudan en del af. Det betyder, at de er født med sjæl. Og det er sjælen, der gør, at man føler sig hjemme, fra man træder ind af døren første gang.

Man skal aldrig undervurdere en god start. Derfor har vi valgt at give dig netop det, når du flytter ind hos os. Vi har droppet de sædvanlige vilkår, for at give dig noget, du vil sætte pris på.

På alle vores boliger med en månedlig leje på min. 18.000 kr. får du:

  • Gratis flytning indenfor København og Frederiksberg – eller et tilskud til flytning på 10.000,- til dig der flytter fra et andet område. Dog ikke ned-og oppakning.
  • 2 handymen i 2 dage, der monterer og samler tingene for dig.
  • Vores dygtige indretningsarkitekter hjælper med indretningsforslag af ét rum i din nye bolig.
  • Rengøring og vinduespudsning efter indflytning.
  • Rabataftale på nye møbler hos Holmris Designbrokers.
  • Ingen forudbetalt leje.
  • Adgang til abonnementsparkering hos Jeudan Parkering.
  • 24-timers adgang til håndværkere, servicemedarbejdere og støjvagt på 7010 6070.


Se Jeudans ledige boliger

Vil du vide mere?

Ønsker du hjælp til at finde din næste bolig? Så udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Eller ring til os på 70106070.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Bolig til enhver lejlighed

Bolig til enhver lejlighed

Gode råd til din boligsøgning

Gode råd til din boligsøgning
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch