EM i fodbold på Ofelia Plads

EM i fodbold kommer til Ofelia Plads, når den gamle Kvæsthusmole ved Københavns Havn omdannes til fanzone under sommerens EM-slutrunde. Fanzonen er et resultat af samarbejdet mellem Dansk Boldspil-Union (DBU) og Foreningen Ofelia Plads, som drives af Det Kongelige Teater og Jeudan. Læs mere om programmet, aktiviteterne og samarbejdet herunder.

Med udsigt til himmel, havn og rød-hvide farver, kan du fra 11. juni til 11. juli 2021 opleve familievenlig fodboldfest på Ofelia Plads med madboder, barer, badezone og aktiviteter for hele familien. Udover de mange aktiviteter, kan du selvfølgelig se alle Danmarks kampe på storskærm og et bredt udvalg af slutrundens andre kampe.

For at imødekomme restriktionerne, er det nødvendigt at booke billet for at kunne deltage i fanzonen på Ofelia Plads. Book din billet her, hvor du også kan læse mere om programmet og de mange aktiviteter på pladsen.

Klassisk på kyssetrappen, når bolden ligger stille
Når EM-programmet fløjtes til pause, kan du opleve gratiskoncerter under åben himmel, når det altid velbesøgte Klassisk på Kyssetrappen spiller havnebassinet op hver torsdag fra kl. 17. Du kan blandt andet høre:

  • OfeliaKvartetten, torsdag 24. juni
  • Københavns Messingkvintet, torsdag 1. juli
  • Soleima x LiveStrings, torsdag 8. juli

Grundet restriktionerne vil koncerterne have begrænset kapacitet, og det er nødvendigt at bestille billetter. Billetter til de tre første koncerter kan bestilles fra 10. juni, og billetter til resten af sommerens program kan købes en måned forinden. Se det fulde program og køb din billet på Det Kongelige Teaters hjemmeside.

Vi gør rent, som vi passer ejendomme. Ordentligt.
Jeudan sørger, som en af pladsens stiftere og driftsansvarlige, for renhold og service af de 13.000 kvadratmeter, når bolden ruller og fodboldfesten sparkes i gang. Det er ikke noget nyt for os. Udover at vi hver dag er med til at sikre en ren og indbydende plads, tilbyder vi desuden kontor- og erhvervsrengøring i hele København. Læs mere om vores kontorrengøring her, det skal være os en ren fornøjelse. 

Om Ofelia Plads
Ofelia Plads drives og udvikles i samarbejde mellem Det Kongelige Teater og Jeudan, som er gået sammen for at skabe uforglemmelige oplevelser i enestående omgivelser til glæde for byen og dens besøgende. Pladsen har tidligere dannet rammen om både større og mindre sportsbegivenhed fra kajakpolo til Ironman, samt en række andre aktiviteter, såsom festivalen Ofelia Midsommer og Klassisk på Kyssetrappen. Vil du leje pladsen til dit næste private arrangement, så kontakt Foreningen Ofelia Plads på info@ofeliaplads.dk.   

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Kontorrengøring i København

Kontorrengøring i København
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch