Ofelia Plads

Velkommen udenfor på Ofelia Plads. Et byrum midt i København med højt til loftet og udkig til himmel og hav.

Vi ønsker at bidrage til et attraktivt og levende byliv – til glæde for byens borgere og besøgende. Det gør vi blandt andet ved at værne om ejendommene, detaljerne og de omgivelser, som er med til at gøre København til noget helt specielt.

Derfor har vi i samarbejde mellem Kulturministeriet ved Det Kongelige Teater og Realdania stiftet Foreningen Ofelia Plads. Foreningens primære formål er at fremme og understøtte bylivet på Ofelia Plads gennem aktiviteter, drift og udvikling af pladsen.     

Oplevelserne er i centrum – det samme er placeringen. Ofelia Plads har hjemsted i det historiske Frederiksstaden, og der findes ikke andre steder i København, hvor du befinder dig midt i hovedstaden samtidig med, at du er opgivet af himmel og hav. Er du i bil? Kan du parkere bilen i vores underjordiske parkeringsanlæg under Ofelia Plads.

Oplevelser under åben himmel

Udover at bliver brugt som pusterum fra det pulserende byliv, så huser pladsen hvert år en række kulturelle arrangementer og begivenheder. Ofelia Plads har blandt andet været vært for alt fra Ofelia Midsommer, Copenhagen Summer Dance - til kaffesmagning og Ironman. Alt sammen med udsigt og med højt til loftet.    

Dit næste arrangement på Ofelia Plads?

Som noget helt nyt har Foreningen Ofelia Plads åbnet op for at leje Ofelia Plads ud til private arrangementer et begrænset antal gange om året. Du får her muligheden for at give dine gæster, kunder eller medarbejdere en helt særlig oplevelse ved den københavnske havnefront. Har du spørgsmål til leje af pladsen, så kontakt Foreningen Ofelia Plads på info@ofeliaplads.dk

Vil du læse mere om pladsen, så besøg www.ofeliaplads.dk.

Velkommen udenfor på Ofelia Plads.

Facts om Ofelia Plads:

1850 – Kajpladsen bliver anlagt og får navnet Kvæsthusbroen   

1878 – Kvæsthusbroen bliver udskiftet fra en træbro til en rigtig molekonstruktion

1939 – Molen får det udseende, den havde, indtil Oslobådene blev flyttet til Frihavnen

2014 – Første spadestik bliver taget til en ny Kvæsthusmole med dertilhørende underjordisk p-anlæg

2016 – Åbning af Ofelia Plads og p-anlægget

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch