Fra industrilokale til råt kontor

Et tomt industrilokale på Nørrebro blev forvandlet til et råt og lyst kontor til startup-virksomheden Soundboks, der kalder samarbejdet med Jeudan for et perfekt partnerskab.
Soundboks - Den gode historie - Jeudan

Mødebordet fabrikeret af omsmeltede yoghurtbægere, glasvæggene med de sorte profiler og akustikpladerne i loftet er alt sammen specialdesign. Lige som resten af lokalet og inventaret.

Hos firmaet Soundboks er intet overladt til tilfældighederne – alt er udtænkt ned til mindste detalje. Nøjagtig som med firmaets produkter; højttalere til enhver festlig lejlighed eller festival. Det er tydeligt at konstatere, når Chief People Officer Hans August Carlander byder indenfor på de lakerede betongulve og viser rundt.

Sammen med sit team har han været ansvarlig for i samarbejde med Jeudan at forvandle det tidligere forladte industrilokale på Nørrebro til et lyst og funktionelt kontor med meditationsrum og bordfodbold. Og det var en spændende udfordring for ham.

Du kan også flytte ind i kontorlokalerne på Esromgade 15.

Jeg overvejede på et tidspunkt, om indretning skulle blive min fremtidige levevej

Soundboks - En vellykket proces

For at forstå hvad der ligger bag forvandlingen af de cirka 700 kvadratmeter, spoler vi tiden tilbage til 2016. Der hvor iværksættervirksomheden for første gang spottede lokalet, der lå som nabo til en af deres samarbejdspartnere. Der gik dog over et år, før Soundboks for alvor gik i dialog med Jeudan om at flytte ind. På det tidspunkt havde virksomheden 35 medarbejdere, der var ved at gro ud af deres 250 kvadratmeter kontor og firmaet var derfor på jagt efter mere albuerum.

"Nørrebro er et område, der passer godt til Soundboks, men vi syntes, at lokalet var for mørkt, fordi vinduerne sad højt oppe. Det var kun interessant for os at flytte ind, hvis der blev sat flere og større vinduer i – særligt i facaden, der vender imod gården", fortæller Hans August Carlander.

Vi havde et rigtig godt samarbejde med Jeudan om at indrette lokalet, så det matchede vores behov og stil

En forhandling gik i gang og et forløb med Jeudans in-house projektafdeling for sammen at finde de rigtige løsninger og indretning af lokalet. Da det hele var faldet på plads, rykkede Jeudans håndværkere ind. Det tog dem cirka fem måneder at skabe det ’nye’ kontor.

”Vi havde et rigtig godt samarbejde med Jeudan om at indrette lokalet, så det matchede vores behov og stil. Det føltes som om, at vi var kollegaer, der samarbejdede omkring det samme projekt,” fortæller Hans August Carlander.  

Han glæder sig over et godt resultat og fremhæver, at han særligt sætter pris på lyset, der strømmer ind ad vinduerne. Samtidig er han tilfreds med, at ombygningen med sit industrielle udtryk har været tro mod bygningens DNA.

Soundboks - Den gode historie - Jeudan

Skal vi også hjælpe din virksomhed 
med nye lokaler?

Udfyld formularen, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Telefonnummer
Evt. dato du vil ringes op
Skriv en besked
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

& friends
Kunde på Frydenlund i Vedbæk

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch