Kontoransat hos Jeudan

I Jeudan-koncernen arbejder vi ud fra en målsætning om at være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder for kompetente og serviceorienterede medarbejdere. Du kan forvente et job med personlig udvikling og en udfordrende hverdag, hvor du sætter kunden først og baren højt.

For at få succes som medarbejder, skal du føle dig hjemme i en travl og præstationsorienteret kultur blandt dygtige, initiativrige og selvstændige kollegaer. Sammen skaber I værdi for kunderne gennem jeres kompetencer, holdninger og adfærd.

Alle medarbejdere tilbydes en hverdag i historiske, moderne og attraktive omgivelser i indre København samt medarbejderrabatter, sundhedsordning og adgang til feriebolig.

Ny medarbejder hos Jeudan

Som ny medarbejder i organisationen gennemgår du et introduktionsforløb, som tager dig på rundvisning i hele koncernen, præsenterer dig for dine nye kollegaer og lærer dig om kundernes vej igennem organisationen.

Du vil blive inviteret med på Jeudan-skolen - et undervisningsprogram, som klæder dig på til at håndtere kunderne og giver dig indsigt i vores værdier; ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed som pejlemærker. Du kan læse mere om Jeudans værdigrundlag

Interesseret?  

Du kan finde alle vores ledige stillinger her.

Kontoransat hos Jeudan

Har du spørgsmål?

Kontakt vores HR-afdeling på hr@jeudan.dk

arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch