Lejemålet

Drømmer du om at bo i en skøn ejendom i historiske Frederiksstaden? Så er de lyse 133 lejlighedskvm. på Bredgade 58 måske lige noget for dig? Tag trappen op til 5. sal, hvor du øverst oppe finder en rummelig lejlighed med hele fire altaner, tre værelser og et stort åbent køkken-alrum med et hyggeligt spiseområde. Inddelingen af rum betyder at der er plads til to soveværelser - et med altan ud mod gården og et med altan ud mod Bredgade. Desuden har lejligheden en stor pejsestue med skråvægge og to altaner, hvor der er udsigt over de ikoniske brede gader og Marmorkirken. Lejligheden er tæt på depotrum og besidder mange fine detaljer samt et nyere, pænt badeværelse. Velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Der er ingen smalle steder i Bredgade, når det gælder den unikke, levende Frederiksstads-atmosfære. Her er der plads til palæer og pulserende byliv. Her er butikker af alle slags, fra de små med specialiteter til de store med det hele. Her ligger kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og du bliver del af et helt særligt nabolag med Amalienborg, Kongens Nytorv og grønne Sankt Annæ Plads. Busser og Metro kører i pendulfart lige om gadehjørnet. Er du hellere selvkørende, finder du p-plads til bilen i Jeudan´s p-huse i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       21.500 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       23.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       258.000 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       276.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070