Lejemålet

Er du på jagt efter de helt rigtige butikslokaler i Indre By? Så er Pilestræde 35 klart et besøg værd. Her får du hele 347 rummelige og lyse butikskvadratmeter, som bare venter på at blive fyldt ud med dine varer. Butikslokalet er fordelt på to plan med en unik eksponering og store facadevinduer ud mod Kronprinsensgade og Pilestræde. Med dit nye butikslokales centrale beliggenhed, vil du opleve et pulserende byliv med et væld af besøgende hver dag. Butikken har desuden et baglokale med både toilet og depotrum. Mangler du inspiration til design eller indretning af de mange kvadratmeter, så hjælper vi gerne. Lyder det som noget for dig og din butik? Så lad os byde velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Pilestræde ligger i hjertet af ”Gamle København”, men gaden er absolut ikke bange for at tænke nyt. Kendte tøjbrands, populære restauranter, hyggelige caféer og et navnkundigt bladhus er med til at give strædet sin helt egen puls. Nok er strædet smalt, men det giver et bredt udvalg af muligheder med Strøget, Købmagergade og Kongens Have lige om gadehjørnet. Desuden krydser Pilestræde med Kronprinsensgade - Københavns mest forbipasserende gade. Offentlig transport kan snildt nås på en to-go-kaffes tid til Kongens Nytorv eller Nørreport St. med tog, bus og metro. Er du i bil, kan du holde i Jeudans p-hus ved Gammel Mønt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       118.833 kr.
Aconto driftsudgifter       12.579 kr.
Aconto energibidrag       4.193 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       135.605 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.426.000 kr.
Aconto driftsudgifter       150.945 kr.
Aconto energibidrag       50.315 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.627.260 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Butik
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070