Gå til hovedindhold

I Bernstorffs Palæ tør vi godt love både guld og grønne haver

Udlejet
Facade - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Indgang - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Trappe - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Trappe 2. vinkel - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Udsigt - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Udsigt mod gård - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Ejendom udefra - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Marmorkirken - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Facade - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Indgang - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Trappe - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Trappe 2. vinkel - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Udsigt - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Udsigt mod gård - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Ejendom udefra - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Marmorkirken - Bredgade 42, 2. & 3. sal
Udlejet
1.926 m2 kontor
120-130 arbejdspladser

Se frem til ekstraordinært smukke rammer

Tæt på Amalienborg på hjørnet af Bredgade og Frederiksgade finder du Bernstorffs Palæ. En velbevaret historisk ejendom, som under den imponerende facade gemmer på guldbelagte stukdekorationer, mønsterparket, marmor og store tofløjede fyldningsdøre - og nu kan du flytte ind i de flotte nyrenoverede kontorlokaler, der slår dørene op for din virksomhed og jeres drømme. Træder du indenfor ved kontorets indgang i Bredgade 42, mødes du af et majestætisk syn, som fører dig gennem den imponerende opgang. Bevæger du dig længere op igennem ejendommen, møder du dine nye kontorlokaler, der er istandsat med respekt for bygningens særlige detaljer og historie. Lejemålet består på 2. sal af 17 rum, der kan indrettes som kontorer, mødelokaler eller opholdsrum efter behov, to tekøkkener samt toiletfaciliteter. På 3. sal finder du seks rum med plads til skriveborde, tekøkken og toiletfaciliteter. På den ene side har I udsigt til Bredgades pulserende liv – og på den anden side til det nydelige og uforstyrrede haveanlæg. Bemærk at de to etager både kan lejes samlet og separat. Ønsker I de bedste omgivelser til jeres virksomhed – midt i Frederiksstadens mondæne omgivelser? Så er Bredgade 42 lige noget for jer.

Beliggenhed

blå himmel over Marmorkirken i bredgade i københavn k

Velkommen til dit kontor i Bredgade. Bredgade er byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Riddersalen i palæet ca. 1900

Ejendomshistorie

Historien om Bernstorffs Palæ

Grundstenen til Bredgade 42 blev lagt i 1752 på bestilling af Johann Hartwig Ernst von Bernstorff. Udsigten direkte til Marmorkirken vidner om Bernstorffs indflydelse og økonomiske formåen, mens palæets ydre fortæller historien om arkitekt Nicolai Eigtveds og Bernstorffs fælles rokokoperspektiv. Bernstorff udsmykkede indvendigt med franskfremstillet interiør inspireret af sit ophold i Frankrig.

bil kører ud af parkeringshus i indre by i københavn

Parkering

Parkering i nærheden

Der er rig mulighed for at komme af med sin bil nær Bredgade. Vi har to parkeringshuse i gåafstand til Bredgade - på Sankt Annæ Plads og i Dronningens Tværgade. Her passer vi på din bil. Kontakt os, og høre om dine muligheder for parkering nær kontorlejemålet.