Gå til hovedindhold

Kontor med plads til både fokus og fællesskab

Udlejet
Facade - Bredgade 45C, 3. sal
Ejendommen - Bredgade 45C, 3. sal
Indgang - Bredgade 45C, 3. sal
Facade - Bredgade 45C, 3. sal
Ejendommen - Bredgade 45C, 3. sal
Indgang - Bredgade 45C, 3. sal
Udlejet
141 m2 kontor
13 arbejdspladser

Tæt på parkering, offentlig transport og et hav af byens tilbud

Velkommen til dit nye kontor på Bredgade 45C, 3. sal. Her får du 141 kvadratmeter med plads til både fokuseret arbejde og hyggelige stunder. Når du træder indenfor, finder du først gangarealet med garderobe, hvor du kan komme af med overtøjet. Herefter møder du et udvalg af kontorrum i forskellige størrelser. Her kan du indrette 1- eller 2-personerskontorer eller mødelokaler, alt efter hvad du har brug for. Du har også et toilet, et separat tekøkken og et printrum til rådighed. De forskellige rum ligger i naturlig forlængelse af hinanden, så du får et godt flow i arbejdsdagen, men også behagelig ro til at koncentrere dig. Det lyse og indbydende kontor har en lille karnap, der tilføjer en ekstra hyggelig dimension til lejemålet. Du kommer ikke til at mangle noget i den historiske ejendom, der har en ideel beliggenhed midt i Frederiksstaden. Her er du aldrig langt fra indkøbsmuligheder, en god bid mad eller smuk arkitektur. Hvis du har brug for et sted til bilen, kan du nemt og bekvemt parkere den i Jeudans parkeringshus på Dronningens Tværgade lige rundt om hjørnet. Samme lethed gælder for offentlig transport – Marmorkirkens metro ligger kun få minutter fra dit nye kontor. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Bredgade 45C.

Beliggenhed

blå himmel over Marmorkirken i bredgade i københavn k

Velkommen til dit kontor i Bredgade. Bredgade er byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Video om showroom
Showroom

Vi hjælper gerne med indretningen af dine nye lokaler

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning og materialevalg, så du får rum, der passer til dine drømme og behov. Hvis du har drømmen, bygger vi virkeligheden.