Gå til hovedindhold

Lyst og roligt kontor til din mindre virksomhed på Bredgade

Udlejet
Facade - Bredgade 65A, st. th.
Gård - Bredgade 65A, st. th.
Lokale - Bredgade 65A, st. th.
Lokale 2 - Bredgade 65A, st. th.
Lokale fra anden vinkel - Bredgade 65A, st. th.
Facade - Bredgade 65A, st. th.
Gård - Bredgade 65A, st. th.
Lokale - Bredgade 65A, st. th.
Lokale 2 - Bredgade 65A, st. th.
Lokale fra anden vinkel - Bredgade 65A, st. th.
Udlejet
115 m2 kontor
6 arbejdspladser

Nyd kontorets attraktive beliggenhed og særlige fordele

Forestil dig, at du har et kontor på en af Københavns mest velbesøgte og charmerende gader, men din arbejdsdag er forskånet for larm og forstyrrelser. Det er netop, hvad du får, hvis du flytter din virksomhed ind på Bredgade 65A, st. th. Her får du et kontor på 115 kvadratmeter, med plads til seks medarbejdere. Kontoret består af to lokaler, der har udsigt til den fine mondæne baggård, hvor du kan nyde en pause eller et møde under åben himmel. Lokalerne har gode indretningsmuligheder, tekøkken og toilet og et interiør byder på hvide vægge og lofter, lyse trægulve og fine sprossede vinduer, der giver et behageligt lysindfald fra flere sider af lejemålet. Kontoret har indgang både fra opgangen og direkte ud til gården, så du har nem adgang til både din arbejdsplads og byens puls. Du kommer til at bo i en smuk historisk ejendom, der er roligt fortrukket fra gaden. Her er du tæt på byens inspirerende tilbud, offentlig transport, og mulighed for parkering i Jeudans parkeringshus på Dronningens Tværgade. Vi glæder os til at byde jer indenfor.

Beliggenhed

blå himmel over Marmorkirken i bredgade i københavn k

Velkommen til dit kontor i Bredgade. Bredgade er byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele - kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kastellet. Marmorkirken og Østerport Station er lige i nærheden, hvor både bus, S-tog og metro kører i pendulfart. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade lige om hjørnet.

Showroom

Vi hjælper gerne med indretningen af dine nye lokaler

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning og materialevalg, så du får rum, der passer til dine drømme og behov. Hvis du har drømmen, bygger vi virkeligheden.