Gå til hovedindhold

Søsæt din virksomhed lige ved Søerne

Udlejet
Facade - Søtorvet 5, 1. th.
Opgang - Søtorvet 5, 1. th.
Åbent kontorplads - Søtorvet 5, 1. th.
Kontor mod gang - Søtorvet 5, 1. th.
Lukket kontor - Søtorvet 5, 1. th.
Kontor 2 - Søtorvet 5, 1. th.
Køkken - Søtorvet 5, 1. th.
Spisestue - Søtorvet 5, 1. th.
Facade - Søtorvet 5, 1. th.
Opgang - Søtorvet 5, 1. th.
Åbent kontorplads - Søtorvet 5, 1. th.
Kontor mod gang - Søtorvet 5, 1. th.
Lukket kontor - Søtorvet 5, 1. th.
Kontor 2 - Søtorvet 5, 1. th.
Køkken - Søtorvet 5, 1. th.
Spisestue - Søtorvet 5, 1. th.
Udlejet
336 m2 kontor
25-30 arbejdspladser

Moderne kontor med attraktiv beliggenhed og særlige fordele

Hver dag bevæger tusinder af Københavnere sig rundt om Søerne - nogle på en hyggelig slentretur, andre til og fra arbejde. Og nu kan din virksomhed blive en del af det dynamiske og inspirerende bybillede. På Søtorvet 5 finder du en ikonisk ejendom, der med sine to tårne skuer ud over det smukke område. Tager du trappen eller elevatoren op til 1. salen, kan du slå dørene op til hele 336 moderne kontorkvadratmeter. De mange kvadratmeter er praktisk fordelt på kontorrum af forskellige størrelser, der gør det muligt at indrette sig med både storrumskontorer og cellekontorer efter behov. Derudover byder lejemålet på flere mødelokaler, stort tekøkken med plads til frokoststue, depot- og printrum samt to toiletter. De højloftede rum er indrettet med hvide vægge og lofter, klassiske fyldningsdøre og mørke gulvtæpper. De mange store vinduer lukker masser af naturligt lys ind, og giver udsigt til det fine og levende kvarter, kontoret befinder sig midt i. Selvom de flotte lokaler giver en lyst til at blive hængende, når man først har sat foden indenfor, er de i kraft af sin nærhed til Nørreport, nemme at komme til og fra med offentlig transport. Lyder et moderne og praktisk kontor i herskabelige rammer, som noget for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor.

Beliggenhed

facade på kontorlokalet ved søerne i københavn

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Gaden er kendt for dens imponerende ejendomme med sine to kendte tårne, der ligger med fri udsigt over Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne. Nu står bygningerne med vue over by, søer og himlen. Blot en kort slentretur derfra finder du en rig strøm af caféer og butikker, TorvehallerneKBH og Ørstedsparkens grønne omgivelser. Nørreport Station er lige i nærheden, hvor der både kører bus, tog og metro i alle retninger. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering under Israels Plads.

Sort hvid arkivfoto af Søtorvet ejendomshistorie

Ejendomshistorie

Historien om Søtorvet

En symmetrisk komposition af fire bygninger ved Søtorvet indrammer ankomsten til indre by fra Dronning Louises bro. Den unikke bebyggelses historie er væsentligt knyttet til fortællingen om Københavns udvikling og til fortællingen om tidens arkitektoniske strømninger.