Gå til hovedindhold

Lyst kontor med ro til fordybelse

Udlejet
Indgang til Livjægergade 17B, 2. tv., 2100 København Ø
Kontorpladser - Livjægergade 17B, 2. tv.
Mødelokale - Livjægergade 17B, 2. tv.
Loungeområde - Livjægergade 17B, 2. tv.
Køkken -. Livjægergade 17B, 2. tv.
Indgang til Livjægergade 17B, 2. tv., 2100 København Ø
Kontorpladser - Livjægergade 17B, 2. tv.
Mødelokale - Livjægergade 17B, 2. tv.
Loungeområde - Livjægergade 17B, 2. tv.
Køkken -. Livjægergade 17B, 2. tv.
Udlejet
119 m2 kontor
8 arbejdspladser

Gode kontorvilkår på Østerbro

Er du på jagt efter kontorlokaler med ro til fordybelse - men tæt på liv og stemning? Så se nærmere på Livjægergade 17B. På lejemålets 119 kvadratmeter er der plads til både stort åbent kontor og et behageligt aflukket lokale til møder, gode samtaler, og en kop kaffe. Dagslyset strømmer ind af gulv-til-loft-vinduerne og fremhæver de brede plankegulve, der løber igennem kontoret. I lejemålet finder du også pæne toiletfaciliteter, et veludstyret og praktisk køkken med ovenlysvindue samt et kopirum. Med lys, plads og de praktiske rammer i orden er din virksomhed dækket ind, med alt det, der gør arbejdsdagen både ubesværet og fornøjelig. Lyder det som noget for dig? Bestil en fremvisning og lad os byde dig indenfor. NB! Billederne i prospektet er et lignende lejemål i ejendommen, og dermed referencebilleder.

Beliggenhed

Hvid facade vinduer livjægergade kontor

Livjægergade ligger lige i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej tæt på Østerbrogade. Området byder på både grønne oplevelser i Classens Have og gode café- og shoppemuligheder – for eksempel på Østerbrogade og Nordre Frihavnsgade. Med busafgange i stribevis og tog i pendulfart fra Nordhavn Station og Østerport Station finder du nemt vejen dertil.

p-hus på østerbro på amerika plads

Parkering

Parkering på Østerbro

Parkering på Østerbro kan være lidt af en tålmodighedstest, så hvis din tur f.eks. går til Amerika Plads eller Dampfærgevej, vil vi foreslå, at du parkerer i Jeudans flotte nye p-hus på Amerika Plads.