Gå til hovedindhold

Dit nye depot eller lagerrum midt i København?

Udlejet
Facade Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Gadebillede - Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Baggård - Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Facade Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Gadebillede - Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Baggård - Skindergade 45-47, baghus, 3. th., 1159 København K
Udlejet
43 m2 lager

Opbevar dine ting på en af Københavns bedste beliggenheder

Er du på udkig efter det helt rigtige depot eller lagerrum midt i København? Så lad os vise frem i baghuset på Skindergade 45-47. Her får du et lejemål på 43 åbne kvadratmeter - oppe på 3. sal under tagryggen i en vaskeægte københavnerejendom fra 1900-tallet. Du har måske en butik i nærheden, der har brug for lidt ekstra plads til varer? Eller måske står du og har brug for opbevaring af alt det habengut, der ikke er plads til i lejligheden? Lejemålet kan desuden også benyttes til et sted, hvor du kan forme og opbevare din kunst midt i byen. Eller dit eget rum, hvor du kan sysle med alverdens tingeltangel. Mulighederne er mange. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Beliggenhed

rådhvid facade skindergade lager

Midt i det velbesøgte og historiske København ligger Skindergade. Gaden emmer stadig af fortiden med sine smukke nyklassicistiske huse og specielle gadenavn. Navnet har rødder tilbage til 1400-tallet, hvor gaden var hjemsted for alt slags skindhåndværk. I dag ligger gaden som en smutvej mellem Gammeltorv i den ene ende og Købmagergade i den anden. Forretningslivet består af en god blanding af butikker, boliger og kontorer – og faktisk også en skindbutik. Transportmulighederne fra Skindergade er lige rundt om hjørnet med metro og tog ved Nørreport St. eller bussamlingspunktet ved Hovedbanegården.

marmorkirken i københavn og aftenhimlen

Om Jeudan

125 års erfaring i at levere smukke og trygge rammer

Hos Jeudan er der højt til loftet og kort til naboen. Dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler og bor hos os. Med mere end 200 ejendomme, er Jeudan Danmarks største børsnotere­de ejendoms- og servicevirksomhed.