Gå til hovedindhold

Stort kælderrum midt i København K

Udlejet
Facade til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Indgang til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Baggård til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Facade til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Indgang til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Baggård til St. Kongensgade 59E, kld. K1, 1264 København K
Udlejet
91 m2 lager

Hænderne fulde? Få plads og gode vilkår i St. Kongensgade

Har du brug for det helt rigtige lager/kælderrum til vareopbevaring? Måske du har butik i, eller i nærheden af Frederiksstaden? Så lad os byde indenfor i gården til St. Kongensgade 59E. Her tilbyder vi 91 reelle og gode lagerkvadratmeter, som egner sig perfekt til opbevaring af dine butiksvarer, kontorartikler, eller andre sager du har brug for at få opmagasineret. Kælderrummet er placeret i en stor gård, hvor der er god plads til varetransport. Desuden er der adgang fra både St. Kongensgade 59 og Borgergade 24 gennem porten, ved siden af Irma. Dit lager er også udstyret med elevator, som gør det endnu nemmere at opmagasinere tungere genstande, som møbler eller paller med varer. Ses vi?

Beliggenhed

Rød og blå facade store kongensgade lager

Den præsentable ejendom er beliggende i Store Kongensgade i det meget attraktive område i Frederiksstaden med Amalienborg, Kongens Nytorv, Esplanaden og Kongens Have som naboer. Området byder på en masse charmerende og stemningsfulde caféer og restauranter, designerbutikker og kunsthandlere i de historiske bygninger.

marmorkirken i københavn og aftenhimlen

Om Jeudan

125 års erfaring i at levere smukke og trygge rammer

Hos Jeudan er der højt til loftet og kort til naboen. Dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler og bor hos os. Med mere end 200 ejendomme, er Jeudan Danmarks største børsnotere­de ejendoms- og servicevirksomhed.