Gå til hovedindhold

Opbevar dine ting nemt og sikkert på Østerbro

Udlejet
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - facade
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - gang
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - rum
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - facade
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - gang
Livjægergade 17B, depotrum 4, 2100 København Ø - rum
Udlejet
41 m2 lager

Lager tæt på gode transportmuligheder

Står du og mangler et lagerrum med central placering? Eller har du måske virksomhed i bygningen eller i nærområdet? Så tag et smut forbi kælderen i 17B. Her er kælderrum i forskellige størrelser - hvoraf fællesarealerne indgår i kvadratmeterne - med nem adgang og arbejdsvant vareelevator lige til døren. Lageret er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Kælderrummene har desuden en god loftshøjde, så der er plads til at stable kasser og lignende. Dets aflange form giver en rigtig fin overskuelighed over det, du opbevarer dernede. Kom forbi og se mulighederne på Østerbro. Vi glæder os til at byde dig velkommen og vise rundt

Beliggenhed

Grønne planter ved lagerlokalet i livjægergade på østerbro

Livjægergade ligger i det kreative kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Her er du midt i et dynamisk miljø med kreative virksomheder og nyistandsatte bygninger. Livjægergade ligger centralt placeret som en sidegade til Classensgade og Kastelsvej, ikke langt fra Strandboulevarden og Østerbrogade. Transportmuligheder skal du ikke lede længe efter, da både bus, tog og metro er til at finde ved Nordhavn Station og Østerport Station. Desuden er der er ikke langt til grønne omgivelser i Classens Have, eller det store udvalg af butikker i Nordre Frihavnsgade.

p-hus på østerbro på amerika plads

Parkering

Parkering på Østerbro

Parkering på Østerbro kan være lidt af en tålmodighedstest, så hvis din tur f.eks. går til Amerika Plads eller Dampfærgevej, vil vi foreslå, at du parkerer i Jeudans flotte nye p-hus på Amerika Plads.