Gå til hovedindhold

Event

EU og iværksætteri - nemmere end du tror

Tirsdag den 16. maj

EU

Oplæg med Mette Lykke Nielsen. Et af Mettes mål med at blive selvstændig er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at se de muligheder, som EU giver for at vokse. Der er ofte fokus på at hjælpe de store spillere, og der er Dansk Erhverv og Dansk Industri virkelig gode - de åbner dørene for dem i Bruxelles. Desværre falder de små virksomheder ofte ned mellem stolene ift at være repræsenteret. De danske regioner har også alle kontorer i Bruxelles, og de søger fonde hjem til Danmark - men her er fokus megt rettet mod universiteterne og forskning. Ofte har de små virksomheder ikke tid eller er ikke opmærksomme på, at der kan være EU-midler at søge eller der er en lovgivning, der gør, at de skal omstille deres produktion hurtigt. At være på forkant, der kan skabe en konkurrencefordel.

Mette kommer til at tale om EU, og hvad der er på dagsordenen, som påvirker start-ups og SMV'er, samt hvilke muligheder EU giver virksomheder med nogle konkrete eksempler på, hvad man kan få EU-støtte til i dag ift. markedsføring i andre europæiske markeder.

  • Tid: Tirsdag den 16. maj 2023 fra kl. 10.00-12.00

  • Sted: Ground Floor, Female Founders House, Bredgade 45B i København K

  • Tilmelding: Kun for medlemmer. Tilmelding her.

Vil du være medlem i Female Founders House?

Opret et medlemskab i Female Founders House, så du også kan få glæde af husets mange aktiviteter for kun 2.500 kr ex moms pr. måned. Skriv 'Medlemskab' i feltet nedenfor, og du vil modtage en bekræftelse af dit medlemskab inden for 24 timer.

Kontakt os på

7010 6070
Mia og anne
højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.