Gå til hovedindhold

Event

Regnskabscoach

Fredag den 12. maj

Regnskabscoach

Få ekspertise fra Jane Lillelund og optimér dit bogholderi og regnskab. Jane har stor erfaring i revisorbranchen og hjælper gerne virksomhedsejere, bogholdere og revisorer med forskellige måder at håndtere bogholderi og regnskab på. Med en HD i regnskab og økonomistyring samt praktisk erfaring som selvstændig revisor i 10 år, brænder Jane for at hjælpe dig med at omdanne dit bogholderi og regnskab fra at være et nødvendigt onde til et genialt værktøj. Kom og lær af Janes erfaring og optimer dit bogholderi og regnskab.

  • Tid: Fredag den 12. maj 2023 fra kl. 10.30-13.00

  • Sted: Ground Floor, Female Founders House, Bredgade 45B i København K

  • Tilmelding: Kun for medlemmer. Tilmelding her.

Vil du være medlem i Female Founders House?

Opret et medlemskab i Female Founders House, så du også kan få glæde af husets mange aktiviteter for kun 2.500 kr ex moms pr. måned. Skriv 'Medlemskab' i feltet nedenfor, og du vil modtage en bekræftelse af dit medlemskab inden for 24 timer.

Kontakt os på

7010 6070
Mia Wagner og Anne Stampe Olesen
højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.