Gå til hovedindhold

Sparrings- og inspirationseftermiddage

Onsdag d. 7. juni

Mia

Sparrings- og inspirationseftermiddage i Female Founders House

Formålet med disse sparrings- og inspirationseftermiddage er at skabe et rum, hvor medlemmerne af FFH kan kan dele erfaringer, sparre med hinanden og understøtte hinandens personlige og professionelle udvikling. Der er plads til det hele menneske og alle udfordringer, sårbarheder, opture og nedture er velkomne. Arrangementerne vil blive faciliteret af Nanna.

Som forberedelse til arrangementet bedes du identificere en udfordring, som du arbejder med i øjeblikket, og som du ønsker andres perspektiver på.

Der er et begrænset antal pladser (20 stk.), der fordeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmeldingen sker via. mail til Nanna@nordicfemalefounders.dk.
I mailen bedes I oplyse: Navn, virksomhed, branche og hvilken dato, som I ønsker at deltage. I er meget velkomne til at tilmelde jer begge datoer. Din plads er godkendt, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

  • Tid: Fredag d. 7. juni 2023 fra kl. 15.00-16.30.

  • Sted: Ground Floor, Female Founders House, Bredgade 45B i København K

  • Tilmelding: For alle. Tilmelding til Nanna på nanna@nordicfemalefounders.dk.

Vil du være medlem i Female Founders House?

Opret et medlemskab i Female Founders House, så du også kan få glæde af husets mange aktiviteter for kun 2.500 kr ex moms pr. måned. Skriv 'Medlemskab' i feltet nedenfor, og du vil modtage en bekræftelse af dit medlemskab inden for 24 timer.

Kontakt os på

7010 6070
Mia Wagner og Anne Stampe Olesen
højbord i female founders house i bredgade 45b i københavn k

Kontorfællesskab

1.500 m² iværksætteri i Bredgade

Female Founders House er et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem. Female Founders House byder på netværksarrangementer, kontorpladser, daglig sparring, yogalokale, hyggelige loungeområder, mødelokaler, reception og meget mere. Du kan også købe et medlemskab af Female Founders House.