Gå til hovedindhold

Job & karriere

Rekrutteringsproces i Jeudan

Vi sætter pris på hver eneste ansøgning, og vi lægger os i selen for, at alle skal føle, at de får en god og fair behandling hele vejen igennem vores rekrutteringsproces. Uanset om de ender med at få et job hos os eller ej.

jobsamtale på Jeudans kontor

Processen fra start til slut

Vi sætter pris på hver eneste ansøgning, og vi lægger os i selen for, at alle skal føle, at de får en god og fair behandling hele vejen igennem vores rekrutteringsproces. Uanset om de ender med at få et job hos os eller ej.

De sidste år har vi sagt velkommen til mange nye medarbejdere med vidt forskellige kompetencer, lige fra regnskab, marketing, kommunikation, design, IT og ejendomsadministration til servicemedarbejdere, blikkenslagere, VVS’ere, tømrere, malere, murere og så videre.

Har du spørgsmål til nogle af vores stillingsopslag, eller vil du vide mere om karrieremuligheder og personalegoder hos Jeudan, så er du altid velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på 7010 6070.

Hvis du ikke får jobbet, eller bliver kaldt til samtale, i første omgang, så søg gerne igen.

To medarbejdere taler med hinanden på en trappe

Job & karriere

Er du vores nye medarbejder?

Vi har dejligt travlt i Jeudan, så vi har løbende brug for dygtige, nye kollegaer. Vi har mange forskellige jobfunktioner og muligheder hos Jeudan. Måske der er en stilling for dig? Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Ansøg via Talent Recruiter

Når du vil søge en stilling, følger du linket i opslaget og indsender ansøgning, CV, referencer og andre relevante informationer via vores onlineportal 'Talent Recruiter'. Når vi har modtaget din ansøgning, får du en bekræftelse på, at alt er nået frem til os.

Ansættelsesudvalget læser …

Når ansøgningsfristen er nået, bliver alle indkomne ansøgninger gennemgået af et ansættelsesudvalg bestående af HR-afdelingen og den leder, der skal bruge en ny medarbejder. Her udvælges de ansøgere, som er de bedste kandidater til stillingen.

De bedste kandidater findes

Hvis du er en af de udvalgte kandidater til stillingen, bliver du måske ringet op af HR-afdelingen for lidt uddybende spørgsmål. Det gør vi for at forventningsafstemme, før vi eventuelt indkalder til samtale. De resterende ansøgere vil få et skriftligt afslag senest inden for to til fire uger efter ansøgningsfristen.

Medarbejder i Jeudan arbejder

Første samtale

Bliver du indkaldt til første samtale, vil du møde HR-repræsentanten og den relevante leder til en samtale på cirka tre kvarter til en time.  

På baggrund af førstesamtalerne udvælges to til tre kandidater, som bliver indkaldt til anden samtale. De resterende ansøgere vil blive ringet op og få feedback på samtalen.

Stadig med i opløbet

Hvis du er kommet godt og sikkert gennem første samtale og stadig er med i opløbet, bliver du indkaldt til anden samtale. Inden samtalen beder vi dig måske om at udfylde en test, en profilanalyse, en måling af din indlæringsevne eller andet. Du kan også blive bedt om at udarbejde en relevant case-opgave, som skal fremlægges til samtalen. Med din godkendelse vil vores HR-afdeling også have snakket med en til to af dine tidligere arbejdsgivere eller andre referencer inden samtalen.

Anden samtale

Til anden samtale vil du igen møde HR-repræsentanten, din eventuelt kommende chef og måske en kollega fra afdelingen til en samtale på halvanden til to timer. Du vil altid vide på forhånd, hvem der kommer med til samtalen. 

Den endelige kandidat vælges

Hvis du er den kandidat, som står stærkest til allersidst, bliver du tilbudt stillingen, og de nærmere forhold vedr. løn og ansættelse bliver fastsat. Den eller de kandidater, der ikke gik videre fra anden samtale vil blive ringet op og få feedback på samtalen. Det er vigtigt for os at sige tak for indsatsen og at give konstruktiv feedback, som kan gavne i den videre jobsøgning.

Tak fordi du læste med. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Det med småt

Rekruttering og datapolitik

Formålet med at indsamle oplysninger om dig i rekrutteringsprocessen er at vurdere, om du er en kvalificeret kandidat til den ledige stilling, du har søgt. Vi lever op til lovkravene om behandling af dine personlige data i forbindelse med rekrutteringen.

Det betyder, at:
Du skal give tilladelse til, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger i forbindelse med din ansøgning – inklusiv fotos og videopræsentationer. Vi benytter onlineportalen Talent Recruiter.
Læs mere om vores datapolitik.

  • Vi indhenter yderligere samtykke fra dig, hvor det er relevant. Det kunne for eksempel være i forbindelse med indhentning af referencer eller udfyldelse af en test.

  • Vi bruger Talent Recruiter til at dele din ansøgning med ledere og medarbejdere, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

  • Bliver du ikke ansat, opbevarer vi din ansøgning i Talent Recruiter i højst seks måneder. Øvrige personlige informationer som du har afgivet i processen, bliver slettet efter endt rekruttering.

Hvis du ikke har søgt på en specifik stilling, men har registreret dig i vores jobagent , kan perioden for opbevaring forlænges. I så fald sender vi dig en mail – typisk 14 dage før de seks måneder er gået. Her beder vi om dit samtykke til, at vi gemmer din ansøgning i yderligere seks måneder.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
to jeudan medarbejdere taler sammen