Female Founders House - unikt kontorfællesskab i København K

I Bredgade 45B åbner Female Founders House i juni 2022. Et unikt kontorfællesskab skabt af Nordic Female Founders og Jeudan. Vi kan her tilbyde dig en kontorplads i et inspirerende kontorfællesskab, hvor daglig sparring og netværk er i højsædet.

Female Founders House. 1.500 m² iværksætteri

Velkommen til Bredgade, Københavns berømte gade der emmer af klassisk elegance tilsat det pulserende liv fra København K. En centralt placeret gade, der også meget snart kan byde på et helt særligt kontorfællesskab. I juni 2022 åbner Female Founders House i Bredgade 45B. Med et areal på 1.500 m², der fordeler sig på fire etager tæt på metrostationerne Marmorkirken og Kgs. Nytorv samt gode parkeringsmuligheder i vores parkeringshus i Dr. Tværgade, inviterer Female Founders House iværksættere ind til et uformelt og unikt kontorfælleskab.

Bag fællesskabet står Nordic Female Founders, stiftet af Mia Wagner og Anne Stampe Olsen, og Jeudan. Det er vores fælles vision at skabe et ekstraordinært fællesskab, hvor der er plads til sparring iværksættere imellem.   

Er du iværksætter og vil høre mere? Måske du endda allerede nu ønsker at skrive dig og dine kollegaer op til kontorpladser i kontorfællesskabet i det indre København, når det åbner i juni 2022? Så kontakt os og hør nærmere.

Hør mere om Female Founders House

Din kontorplads i et inspirerende kontorfællesskab

Du bliver en del af et moderne kontorfælleskab i København K, hvor iværksættere arbejder side om side. Nordic Female Founders har skabt Female Founders House for at støtte nuværende og kommende kvindelige iværksættere. I huset er alle iværksættere velkomne - uanset køn. Udgangspunktet er at skabe et kontorfællesskab med liv og god energi - og hvor der altid er mulighed for en snak med andre dygtige iværksættere i indre København. Foruden flotte rammer giver Female Founders House dig adgang til:

  • Din egen kontorplads i et inspirerende iværksættermiljø
  • Netværksarrangementer
  • Daglig sparring
  • Yogalokale
  • Hyggelige loungeområder
  • Adgang til mødelokaler
  • Bemandet reception
  • Ekstraordinært fællesskab

Prisen for en kontorplads starter ved 4.000 kr. pr. måned. Prisen inkluderer l
eje, adgang til mødelokaler, drift, varme, el, internet, reception, kaffe/the/vand og rengøring. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at tilkøbe bl.a. frokost. 

Bliv medlem af huset
Der er også mulighed for at blive medlem af huset, hvis man gerne vil deltage i de mange initiativer Female Founders House byder på fra masterclasses, netværksarrangementer, foredrag til eftermiddagshygge, yoga, start-up-hjælp mm. Du får som medlem mulighed for frit at bruge lounge og netværksområde, kaffe, internet mm. Blot for 1.000 kr. om måneden.
Læs mere om medlemskabet i Female Founders House.

Skriv til os herunder, hvis du ønsker at høre mere eller skrive dig op til en kontorplads, når huset åbner i juni 2022. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 70106070.
marmorkirken ligger ved female founders house bredgade 45b

Inspirerende omgivelser. Tæt på parkering og metro

Beliggenheden i det hyggelige Frederiksstaden i København K giver dig også mulighed for at afvikle møder som inspirerende walk n’talks i området, hvor Amalienborg, Ofelia Plads og Kgs. Nytorv er lige om hjørnet. Busstop og metrostationer er lige i nærheden og foretrækker du at køre i din egen bil, har du i gården direkte adgang til Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade.

Rum for women's empowerment - hver dag

Nordic Female Founders, som sammen med Jeudan står bag Female Founders House, ønsker at skabe rum for masser af womens’ empowerment hver eneste dag. Kontorfælleskabet er derfor et uformelt hus, hvor kvindelige iværksættere kan finde fællesskab. Huset er fyldt med liv og god energi, og der er altid mulighed for en snak med en anden dygtig iværksætter.  

Female Founders House kontorfællesskab i København K

Kontakt os

Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail med svar på min henvendelse. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

 

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Bliv medlem af Female Founders House

Bliv medlem af Female Founders House
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch