Gå til hovedindhold

Ansvarlighed

Sikkerhed på byggepladsen

Enhver arbejdsulykke er én for mange. Derfor har Jeudan igennem mange år haft særligt fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed og gode rutiner, så vi kan minimere antallet af arbejdsulykker, primært blandt de timelønnede og håndværkerne.

håndværkere på stillads i jeudan

For os handler det om at passe på vores medarbejdere, at sikre dem tryghed i ansættelsen og at skabe et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vores indsatser bidrager til at gøre Jeudan til en attraktiv arbejdsplads, som tiltrækker de dygtige og kompetente medarbejdere, vi har brug for for at kunne vedligeholde, renovere og pleje vores mange forskellige ejendomme.

Jeudan har opfundet banebrydende stilladsløsning

Nogle gange skal der tænkes helt nyt. Sådan var det f.eks., da vi skulle skabe en sikker og god byggeplads – oven på et tag. Løsningen går i korte træk ud på, at vi byggede en platform i niveau med tagfoden hen over en gård. Platformen blev etableret der, hvor taget er fæstnet på bygningen, og den fungerer som en stor praktisk byggeplads med alt, hvad der skal bruges. Her er skurvogne, materialer, værktøj og lager. Løsningen er et stort plus for både produktivitet og sikkerhed, fordi håndværkerne ikke længere behøver bevæge sig op og ned mellem tag og gadeplan hver gang, der skal spises, hentes nye materialer eller andet. Der opsættes desuden en elevator i gården, hvor store mængder af materialer og byggeaffald kan fragtes op og ned, så det generer de forretningsdrivende i bygningerne mindst muligt. Det er en sjælden løsning, men den er set før.

Det banebrydende ved Jeudans platform er, at vi – på samme måde som det kendes fra altanmonteringer – satte jerndragere i bygningen under platformen og ud mod gaden. Denne løsning gjorde, at vi slet ikke behøvede stillads mod gaden, og derfor kunne kontorer, butikker og fodgængere fortsætte deres liv og færden uden gener fra vores byggeplads. Den unikke løsning er udviklet af Jeudans divisionsdirektør, Jens Bjarne Hansen og hans innovative team og er, så vidt vi ved, ikke set før i verden. “Den største udfordring i forbindelse med projektet har været, at det ikke har været gjort før. Vi havde ingen solide referencer, da vi sammen med ingeniørerne gik i gang med at beregne profiler på stålbjælker og den maksimale belastning. Det har været en spændende proces at få projektet til at lykkes,” udtaler Jens Bjarne Hansen til Børsen Byggeri.

Byens bedste sjak

Jeudan vil være branchens foretrukne arbejdsplads – en ambitiøs arbejdsplads, der er banebrydende i forhold til tendenser, løsninger og forventninger. Vi respekterer hinanden, kunderne og samfundet, og vi tror på, at samarbejde og fælles løsninger gør os alle stærkere.

Vores ambition er at være en let tilgængelig service- og kundeorienteret virksomhed, hvor processerne er enkle, servicen er i top, og hvor både kunder og medarbejdere er glade og tilfredse.