Eksklusive boliger i København

Leder du efter en lækker bolig der har lidt ekstra og som ligger på nogle af Københavns mest eksklusive adresser? Så er du kommet til det rette sted.

Leder du efter en eksklusiv bolig i København? Vi har samlet et udvalg af flotte boliger til dig. Hos os er din nye bolig høj kvalitet og med en attraktiv beliggenhed. Mange af vores eksklusive boliger ligger på nogle af de bedste adresser i København K.

Book fremvisning


Find din eksklusive lejebolig i København

København har masser af gode oplevelser at byde på. Du får en pulserende storby, med det bedste udvalg af shopping muligheder og spisesteder. Hvis du interesserer dig for kultur og historie, kan du besøge nogle af landets flotteste og ældste museer i København. Hvis du gerne vil bo i en eksklusiv lejlighed i midten af København, der hvor tingene sker, så hjælper vi med at finde din lejebolig på nogle af Københavns mest eksklusive adresser.

Hvis du ikke kan finde lige præcis den lejebolig, du leder efter, er du altid velkommen til at skrive dig op til vores søgeagent med dine kriterier. Så kontakter vi dig, når din drømmebolig i København bliver ledig. 

Drømmer du om en fremvisning i et af vores unikke lejligheder i København, er du altid velkommen til at give os et kald på 70106070 eller booke en fremvisning på et eller flere af vores eksklusive lejligheder i København. Vi glæder os til at hjælpe dig, med at finde din kommende lejlighed i København.

Med andre ord: København er et fantastisk sted at bo

Udover bylivet, så får du også naturen og vandet tæt på. Efter at Københavns Havn er blevet renset, har du muligheden for at bade i storbyens havn, som kun er en cykeltur væk. København har masser af parker, hvor du kan få ro fra by larmen, hvis det er det, du trænger til. Og vi vil gerne hjælpe dig med at finde lige præcis den bolig i København, som du søger. Vores luksuslejligheder og eksklusive boliger til leje ligger både i centrum af København og lidt udenfor storbyen.

Book en fremvisning
Det er også muligt at booke en virtuel fremvisning. Notér venligst dette i kommentarfeltet.

Telefon
Dato for fremvisning
Evt. virksomhed
Tidspunkt for fremvisning
Skriv en besked til os
Jeg samtykker til, at Jeudan A/S og Jeudan Projekt & Service A/S må kontakte mig via e-mail og telefon med tilbud og information om lejemål og dertilhørende services, herunder rengøring, håndværkerydelser, ombygning, planteservice og parkering. Mit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved at sende en mail til salg@jeudan.dk.

Fandt du ikke det du søgte?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070.

Opret en søgeagent

 

Søger du et nyt lejemål?

Søger du et nyt lejemål?

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede

Parkeringshuse i København
Københavns bedst placerede
arrow-downcheckmarkclose-mobilclosefilterlistlookformapminusparking-jeudanparkingparkinghouse-jeudanparkinghouseplussearch