Lejemålet

Velkommen indenfor i det mondæne forhus opført af hofbygmester Nicolai Eigtved i 1755. Med udsigt til Amalienborg finder du her en bolig på 3. sal på hele 231 charmerende kvadratmeter fordelt på tre soveværelser, en stue, et køkken med plads til spisebord og et badeværelse. De mange kvadratmeter egner sig perfekt til dig, der gerne vil slå dig ned i Indre By med familien, eller blot kan lide at have plads nok i rolige og royale omgivelser. Lyder det som noget for dig? Kom forbi, mærk stemningen og oplev mulighederne i skønne Frederiksstaden. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Hent prospekt

Området

Drømmer om at flytte din familie ind i hjertet af København? Med Dronningens residens – Amalienborg – og Kastellet som nabo? Så velkommen til Amaliegade. Her finder du de brede, brostensbelagte gader med klassiske ejendomme med et kongeligt sus gennem gaden. Her er palæer og pulserende gader samt butikker af alle slags. Fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-huse lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       28.000 kr.
Aconto energibidrag       1.300 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       29.300 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       336.000 kr.
Aconto energibidrag       15.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       351.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. november 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070