Lejemålet

Lad os byde dig velkommen indenfor i din nye bolig, lige ved Amalienborg, Amaliehaven og havnen. Tag elevatoren op til 4. sal og træd direkte ind i dit hjem, når elevatordøren åbner. Her får du 116 kvadratmeter med et flot og nyt køkkenalrum, egen terrasse, en stue i forlængelse af køkkenet, to soveværelser og et badeværelse med en særskilt bruseafdeling samt tørretumbler og vaskemaskine. Fra terrassen har du desuden udsigt til både Amalienborg og vandet. Her kan du med rette holde middagsselskaber om sommeren, eller have barnevognen stående ude – uanset hvad, er der plads til det. Så kunne du godt tænke dig havudsigt og en dronning som nabo? Så kom forbi til en fremvisning i dag.

Hent prospekt

Området

Drømmer om at flytte din familie ind i hjertet af København? Med Dronningens residens – Amalienborg – og Kastellet som nabo? Så velkommen til Amaliegade. Her finder du de brede, brostensbelagte gader med klassiske ejendomme med et kongeligt sus gennem gaden. Her er palæer og pulserende gader samt butikker af alle slags. Fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-huse lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       28.000 kr.
Aconto energibidrag       1.400 kr.
Signalforsyning       489 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       29.889 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       336.000 kr.
Aconto energibidrag       16.800 kr.
Signalforsyning       5.864 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       358.664 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 15. juli 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070