Lejemålet

Et stenkast fra Amalienborg og Ofelia Plads ligger dette lejemål som er indrettet med 3 værelser, en stor stue, badeværelse med forrum/bryggers, stort køkken alrum og en møblerbar entré. Lejemålet ligger tilbagetrukket bagerst i ejendommen som både rummer erhvervslokaler og boliger. Desuden byder ejendommen på dørtelefon og en cykel kælder med toppede brosten. Ejendommens port aflåses i aften- og nattetimerne.

Hent prospekt

Området

Drømmer om at flytte din familie ind i hjertet af København? Med Dronningens residens – Amalienborg – og Kastellet som nabo? Så velkommen til Amaliegade. Her finder du de brede, brostensbelagte gader med klassiske ejendomme med et kongeligt sus gennem gaden. Her er palæer og pulserende gader samt butikker af alle slags. Fra de små med specialiteter, til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans p-huse lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       29.000 kr.
Aconto energibidrag       1.800 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       30.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       348.000 kr.
Aconto energibidrag       21.600 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       369.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070