Lejemålet

Velkommen til Antonigade – en gade, hvor du ikke skal slentre længe, før du mærker den særlige stemning. I nr. 5 finder du de perfekte rammer for dig, der både elsker byen og hjemlig fred. Slå dørene op til den hyggeligste lejlighed i to plan, med højt til loftet. Her finder du 128 boligkvadratmeter, der byder på en helt unik planløsning med masser af muligheder. Du får et stort og nyt køkkenalrum, hvor der både er plads til den hurtige morgenkaffe og de hyggelige middagsselskaber med venner og familie. I gangen er der adgang til et værelse, der kan indrettes som et mindre soveværelse, walk-in-closet eller hjemmekontor. Overetagen, der byder på unikke skrå lofter og masser af naturligt lys, kan benyttes til soverum og stue. Lad os byde dig indenfor, og hør mere om denne unikke lejlighed i Indre By.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Københavns svar på SoHo og det herlige Indre By-kvarter omkring Berlingske Karré, hvor Berlingske Tidende tidligere gik fra tanke til tryk. Nu er det ikke duften af tryksværte, der fylder luften, men lyden af forretningslivet i gaden. Hele området er en levende, farverig blanding af eksklusive mærkevarebutikker, caféer i det lune hjørne og kontorer inden for alle de kreative brancher. En kort slentretur fra Antonigade og du er på Strøget eller på Kongens Nytorv, hvor busser og metro kører i pendulfart. Antonigade har det hele.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.536 kr.
Aconto energibidrag       1.000 kr.
Aconto el       600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       20.136 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       222.432 kr.
Aconto energibidrag       12.000 kr.
Aconto el       7.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       241.632 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. februar 2023

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070