Lejemålet

Mød Borgergade i den del, hvor fine, gamle københavner-bygninger blander sig med de orange Nyboder-huse. I Borgergade nr. 142 kan I træde lige ind til i alt 130 lyse og lækre kvadratmeter med hvide vægge og lofter, smukke, slidstærke plankegulve og et dagslys, der gør en i godt humør. Det er de perfekte rammer for digitalbureauet eller konsulentvirksomheden på vej frem, for 37 kvadratmeter (2 værelser) er udlagt til erhverv – Dvs. her kan I bo lækkert og ikke have langt til arbejde. I får tre værelser, opholdsstue, stort, dejligt nyt køkken og badeværelse med luksuriøs bruser. Kom ind og mærk den helt særlige stemning. Vi glæder os til at byde jer velkommen i jeres nye lejlighed.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Borgergade. Gaden er beliggende lige om hjørnet fra Kongens Nytorv i Indre Bys pulserende kvarter - med Store Kongensgade til den ene side og Adelgade til den anden side. Livet i et af byens mest attraktive og levende kvarterer bevæger sig i alle retninger. Alt fra de små hyggelige caféer med fransk stemning til restauranter med international atmosfære. Her finder du samtidig designerbutikker og gallerier, som perler på en snor. Fra Borgergade er der kort gåafstand til Marmorkirken med både bus og metro. Foretrækker du egen bil, er der mulighed for parkering i Jeudans p-hus på Dr. Tværgade.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       18.500 kr.
Aconto vand       450 kr.
Aconto energibidrag       850 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       19.800 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       222.000 kr.
Aconto vand       5.400 kr.
Aconto energibidrag       10.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       237.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. april 2020

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070