Lejemålet

Drømmer du om at flytte dig og din familie ind i det mondæne Frederiksstaden? Så lad os vise frem her på Bredgade 20. Boligen er på hele 159 charmerende københavnerkvadratmeter fordelt på 3 soveværelser, en stue, et badeværelse og et køkken med plads til spisebord. Gulvene er af lyst træ og hele boligen har et skønt lysindfald. De mange kvadratmeter egner sig perfekt til familien med børn eller til dig, der bare godt kan lide at have plads nok. Så vil du høre mere eller er du måske klar til en fremvisning, så hører vi gerne fra dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor i din nye drømmebolig.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejlighed midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       21.200 kr.
Aconto energibidrag       1.500 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       22.700 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       254.400 kr.
Aconto energibidrag       18.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       272.400 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. januar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070