Lejemålet

Lad os byde dig velkommen i din nye herskabelige bolig på Bredgade 21. Nyd den dekorative trappeopgang eller tag elevatoren op til 4. sal og til 237 lyse kvadratmeter. Bliv mødt af en rummelig entré, og træd videre ind og oplev flotte stukdekorationer, der pryder de hvidmalede lofter. Boligen består af fire rum, hvoraf tre af dem med fordel kan anvendes som værelser – to har franske altaner med udkig til Bredgade og to er tilbagetrukket mod den rolige baggård. Desuden har det store sove- eller børneværelse store lyse vinduespartier samt et tilstødende walk-in-closet. Det nye køkken-alrum ligger centralt i lejligheden og er det oplagte samlingspunkt for familien. Badeværelset er også nyt og har indbygget vaskesøjle. Gæstetoilettet finder du ved entréen. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 5.526 pr. md. Lyder det som din fremtidige bolig? Så slå et smut forbi mondæne Bredgade.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Med lejlighed midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kongens Nytorv. Busser og Marmorkirken Metrostation finder du blot et stenkast derfra, men foretrækker du egen bil, er der p-pladser i Jeudans parkeringsanlæg i Dronningens Tværgade eller under Ofelia Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       30.000 kr.
Aconto energibidrag       2.000 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       32.000 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       360.000 kr.
Aconto energibidrag       24.000 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       384.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. november 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070